Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két meleg srácra nem néznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két meleg srácra nem néznek furcsán egy kávézóban?

Figyelt kérdés
Holnap találkozom először azzal a sráccal, akit egy internetes társkeresőn ismertem meg, és azt beszéltük meg, hogy egy kávézóban találkozunk. Egy kicsit izgulok, hogy a vendégek, illetve az alkalmazottak furcsán fognak nézni, hogy 2 srác ül egy asztalnál. (Igazából ilyen helyen még nem randiztam.)

2012. febr. 18. 21:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Ők ugyanúgy adót fizetnek mint te, ugyanúgy dolgoznak/tanulnak mint te.Csak egy kicsit mások , ennyi.

Akkor ennyi erővel utáljunk mindenkit aki balkezes csak mert a jobbkezesek többségben vannak.

2012. febr. 18. 21:42
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azok nem evolúciós zsákutcák akik nemzőképtelenek vagy nem tudnak szülni?Ők akkor mik?"selejtek?"

Vagy az nem evolúciós zsákutca hogy az emberek az élvezetért szexelnek és nem a gyerek gyártás miatt?(:

Főként a vallásos körökben....

Vagy az nem természetellenes amikor a férfiak análisan elégítik ki a barátnőjüket?

2012. febr. 18. 21:48
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátommal rendszeresen randiztam kávéházakban, soha senki nem nézett ránk furcsán, pedig azért volt, hogy hallótávolságon belül ültek emberek, úgyhogy ha akarták, levették, mi a helyzet. De igazából aki más beszélgetését hallgatja kávéházban, az alapból bunkó, úgyhogy nem is érdekelne a véleménye.
2012. febr. 18. 21:52
 24/28 Béla211 ***** válasza:
100%
Nem én párommal is voltam már kávézóban akkor fura volt de nekem h más biztos levágja.De mikor haverommal ölükbe vagy volt osztály társammal ez eszembe se jut.De mondjuk mostmár 2,5 év útán annyira természetesé vált a dolog számmomra h eszembe se jut.
2012. febr. 18. 22:05
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Senki se fog semmit gondolni, ezt csak te gondolod így. Főleg, hogy ha mindketten fiúsak vagytok. Egyébként, ha valaki még hallgatózik is és gyanít is valamit az se fog semmit csinálni. Gondolom kulturált helyre mentek, ahova normális emberek járnak.

Első randin amúgy se szokás szaftos témákról beszélni. A felek próbálják megismerni egymást, kérdezgetnek, különböző témákról beszélnek.

Az előző hozzá szóló jól mondja. Bár én párommal még, csak másfél éve ismerjük egymást, de mi már nem figyelünk arra, hogy mikről beszélünk. Hozzá teszem, nem obszcén szavakat kiabálunk mondjuk egy tömött buszon. De pl: amikor vacsorára vásárolunk ennivalót és tanakodunk talán a mellettünk lévők sejthetnek valamit abból, hogy elég gyakran eszünk együtt, mert tudjuk mit szeret a másik és mit nem. összeszokott baráti párnak hihetnek minket, akik jól ismerik egymást. De ez lehet nem a legérzékletesebb példa.

Mindenesetre, ne parázzatok. A kutyát nem fogja izgatni, hogy mi okból mentek abba a kávézóba. Az ilyen homofób látens melegeknek, mint akik itt ugatnak, csak a szájuk nagy.

Jó randizást!:)

Üdv. 22 meleg F

2012. febr. 19. 19:11
 26/28 anonim ***** válasza:
95%

Abszolút nem lesz fura, ha csak beszélgettek. Olyan mint két haver, ebben nincs semmi.

Sok sikert!

26/F/meleg

2012. febr. 19. 19:27
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

A randi nagyon jól sikerült, megbeszéltük, hogy találkozunk máskor is. :) Nem vettem észre, hogy valaki is furcsán nézett volna, vagy összesúgott volna a hátunk mögött, de hát ki tudja... Azért remélem senki nem vágta le, mi a szitu. :)

2012. febr. 19. 20:35
 28/28 anonim ***** válasza:
94%
De,lehet... és akkor mi van? Sz@rd le!
2012. febr. 19. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!