Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két meleg srácra nem néznek furcsán egy kávézóban?
Figyelt kérdés
Holnap találkozom először azzal a sráccal, akit egy internetes társkeresőn ismertem meg, és azt beszéltük meg, hogy egy kávézóban találkozunk. Egy kicsit izgulok, hogy a vendégek, illetve az alkalmazottak furcsán fognak nézni, hogy 2 srác ül egy asztalnál. (Igazából ilyen helyen még nem randiztam.)2012. febr. 18. 21:02
1/28 anonim válasza:
Hát ha nem csókolóztok akkor azt fogják hinni h haverok vagytok.. vagy munkatársak.. akik beülnek egy kávéra :)
3/28 anonim válasza:
a lehető legfurcsább dolog ami egy kávézóba történhet mindenki rajtatok fog röhögni az már egy dolog hogy homár vagy de legalább annyi eszed legyen hogy nem nyilvános helyen buzultok
4/28 anonim válasza:
Ha nem kezdtek el csókolózni, akkor fel sem tűnik. (Talán.)
5/28 anonim válasza:
Biztos lesznek akik megnéznek majd, főleg ha kicsit furán öltöztök ki..vagy hogy is mondjam :$ de ne foglalkozz velük!
6/28 A kérdező kommentje:
Nem szándékozunk csókolózni és "buzulni". Rólam külsőre senki nem mondaná meg, hogy "más" vagyok és a képei alapján a másik srácról sem.
2012. febr. 18. 21:06
7/28 anonim válasza:
ha nem mondják meg külsőre hogy mások vagytok és nem is olyan nyávogosan beszéltek, és nem fogtok csókolozni stb akkr max csak az fog furán nézni aki hallgatozik:)
8/28 anonim válasza:
Miért nem találkoztok valahol a város szélén vagy egy erdőben??? Ott legalább nem zavartok senkit és ott nyalhatjátok egymást....
10/28 A kérdező kommentje:
21/F és 23/F
2012. febr. 18. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!