Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két meleg srácra nem néznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két meleg srácra nem néznek furcsán egy kávézóban?

Figyelt kérdés
Holnap találkozom először azzal a sráccal, akit egy internetes társkeresőn ismertem meg, és azt beszéltük meg, hogy egy kávézóban találkozunk. Egy kicsit izgulok, hogy a vendégek, illetve az alkalmazottak furcsán fognak nézni, hogy 2 srác ül egy asztalnál. (Igazából ilyen helyen még nem randiztam.)

2012. febr. 18. 21:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hacsak nem ültök egymás ölébe.
2012. febr. 18. 21:17
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta hogy nyalni fogják egymást?

Először találkoznak , első találkozáskor senki nem kezd nyalakodásba.Egyébként a kávézókban illetlenség nyalakodni ugyanúgy heteroknak és ugyanúgy a homoszexuális-leszbikus pároknak is.

Hogy 3 férfi ül két asztalnál és beszélget abban semmi különös nincsen.

13/28 anonim ***** válasza:
100%
*2 férfi
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
nem hiszem 21
2012. febr. 18. 21:19
 15/28 anonim ***** válasza:
1%

Kedves ma 21:17!

Ha egy fiú és egy lány ad egymásnak egy szájrapuszit egy kávézóban az szerintem természetes!!!

De ha két homár ad egymásnak az gusztustalan és megszégyenítő.

2012. febr. 18. 21:20
 16/28 anonim ***** válasza:
5%
Hát ha én látnék 2 b*zit egy kávézóban b*zulni, nem furcsán néznék, hanem belőném őket a Dunába. M*cskos b*zi...
2012. febr. 18. 21:21
 17/28 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem fognak ilyen dolgokat csinálni kedves utolsó , mivel nyilvános kávézóba mennek.Ha meleg kávézóba mennének (mivel BP-n van olyan) ott lehet puszilkodni.De ez az ország roppant elmaradott ezen a téren (milyen téren nem?) így lehetetlen számukra a nyilvános mutatkozás.

Ez nem egy betegség.Orvosilag bizonyított tény hogy nem betegség.

18/L

2012. febr. 18. 21:24
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Két srác alapból nem furcsa. Ha smároltok, azon már megakadhat egy-két ember szeme.
2012. febr. 18. 21:29
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak szépen ültök 2 külön széken, nem fogdossátok egymást, nem bújtok egymáshoz, szokásos témákról beszéltek, vagy ügyeltek hogy ne halljanak meg titeket, nem vagytok feltűnő melegek akkor senki sem fog csúnyán nézni rátok...

Így tűnhettek két ismerősnek, barátnak, rokonnak, bárkinek, két normális srácnak akik épp ott kávézgatnak, előfordul.

Semmi furcsa nincs benne....

2012. febr. 18. 21:31
 20/28 anonim ***** válasza:
1%
Ma 21:24: Elárulom, hogy teljesen tök mindegy mit bizonyítanak orvosilag, ez akkor is egy evolúciós zsákutca, és hogy az Antifacest idézzem: "Én a homoszexualitásra betegségként tekintek, nem követendő divatirányzatként."
2012. febr. 18. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!