Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tetszek a csajnak, de szimpatikus vagyok neki van esélyem nála?
Figyelt kérdés
Már bocs ha kicsit hülye a kérdés.2009. jún. 4. 19:18
1/7 anonim válasza:
Max barátok lehettek. Velem is volt ilyen, hogy szimpi volt a srác, de nem tudtam vna elképzelni h összejöjjünk :)
3/7 anonim válasza:
Hát ez függ a lánytól is. Van akinek ez is elég , de vkinek meg nem .
Ezt csak külsőre mondta a lány h nem tetszel neki ? vagy az egész személyiségedre?
Hány éves vagy ?
4/7 anonim válasza:
Szerintem még lehet belőle valami. Ha sokat vagy vele és együtt nevetgéltek meg sokat beszélgettek és így egyre jobban megkedvel akkor még bármi lehet belőle.
5/7 anonim válasza:
Simán!
Nekem nem jött be egy srác,se külsőre,se stílusra,de azért szimpi volt.Neki bejöttem,és a köszönések meg mosolygások mindig megvoltak,és ő nem adta fel.Aztán rájöttem,hogy nagyszerű srác,és igenis tudnám szeretni...Most odavagyok érte,és már nagyon bánom hogy annakidején megbántottam :(
6/7 anonim válasza:
Van rá esély (persze kevés). Az első benyomás sokat számít, de nem minden. Ha a személyiséged vonzóvá tesz, akkor fokozatosan a külsődre adott reakciót is megváltoztatja. Ez egyébként nőknél is működik (a szimpatikus nőt sokkal szebbnek látja a férfi is). Tehát "megszépülhetsz" valaki szemében, de lehet, hogy csak hónapok munkájával.
7/7 anonim válasza:
Felejtsd el. Nem éri meg. Arra jó leszel majd neki, hogy párszor kisírja magát, míg nincs senkije, aztán majd jön egy Steven Segal és már le se fog szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!