Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon átvert, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon átvert, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiut vagyis telefonon keresztül tartjuk a kapcsoltatot,még személyesen nem találkozztunk,ugy volt ,hogy szerdán felhiv telefonon és megbeszéljunk a találkát és találkozzunk.De nem hivot ,és ma irta egy smst,hogy ne haragudjak de kellet dolgozzon.Szerintetek igazat mondot,vagy csak átvert??Nem értem mit akar
2012. febr. 17. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
És a randiról nem is beszéltetek?
2012. febr. 17. 18:27
 2/5 A kérdező kommentje:
ellnézést a helysirás hibákért,sietem.
2012. febr. 17. 18:27
 3/5 A kérdező kommentje:
annyit mondot h folhiv,de nem is irt s nem is hivot.De amugy nem beszéltünk
2012. febr. 17. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet h tényleg nem ért rá. ha akar találkozni majd újra felhív addig is légy türelemmel a pasik ilyen hülyék nem tudják h mit akarnak...
2012. febr. 17. 18:31
 5/5 A kérdező kommentje:
hát igen sajnos ,csak ne gondolják azt magikrol hogy belölik áll a világ
2012. febr. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!