Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményeket kérek, ilyen helyzettel még nem találkoztam. Van egy férfi az életemben, aki után már kb. két éve vágyakozom. Nem tudom vajon tényleg érdeklem?
úristen!
van valami beütése ennek a pasinak vagy mi? ez mindig egy olcsó és szánalmas duma... "jajj idő kell jajj istenem összetört a szívem, most mi lesz" Ez egy ősrégen kitalált zagyvaság. (a nőknél talán igaz)
szepen megmondta hogy ido kell neki!mit nem ertessz ezen?
vagy azt hiszed mi pasik olyan konnyen tul tesszuk magunkat mindenen?hat nem... nekunk pasiknak is ido kell.tessek be allni a sorba es turelmesen varni :)
Hát sajnálom a lelki szegénysége miatt az első válaszolót!
Próbáld beleélni magad a fiú helyébe, aki nem rég vesztette el azt, akit szeretett. Még körülötte mozog a gondolata.
Valószínűleg érzelmileg gazdag a srác. Próbálj találkozgatni vele. Ne siettesd a kapcsolatot. Ha szereted, várd ki az időt, amíg a srác egy új kapcsolatot el tud fogadni, vagy szüksége van rá. Addig is segíts neki azzal, hogy körülötte lebzselsz, és segítesz neki a felejtésben. Lehet, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy már jártok is. Az a bajom ezzel a dologgal, hogy mindenki azon nyavajog, hogy nincs egy rendes srác, vagy csaj sehol. Tessék itt van és akkor nem tudtok mit kezdeni vele. még le is fik... ázzák .
"randiztunk párszor. Az utolsó randin megpróbáltam közeledni hozzá"
TE NAGYON GÁZ VAGY! TUDOD, MI A RANDI? MINDKETTEN BEJÖTTÖK EGYMÁSNAK ÉS AZÉRT TALÁLKOZTOK HOGY ÖSSZEJÖJJETEK!
KÉT LEHETSÉGES KIMENET:
1) ÖSSZEJÖTTÖK, CSÓKOLÓZTOK STB.
2) NEM JÖTTÖK ÖSSZE ÉS TÖBBET NEM IS TALÁLKOZTOK
OLYAN MEG NINCS HOGY BARÁTTAL RANDIZOL, MERT AKKOR AZ NEM BARÁT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!