Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon kellene valakinek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon kellene valakinek egy ilyen srác?

Figyelt kérdés
Szerény külső adottságokkal van meg áldva,szintén szerény pénztárcával,elég kiismerhetetlen,de alapjában véve rendes a lányokkal,és 23 éves.Aki válaszol, írja oda hogy hány éves, és fiú-e vagy lány.
2012. febr. 12. 23:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Alapból se kellenél, mert férfi vagyok, de írásodból leszűrődik, hogy kevés önbizalmad van, ezért szerintem sok lánynak se kellenél.
2012. febr. 12. 23:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Volt önbizalmam,de lényegében sok elutasítást kaptam, amitől bizonytalan lettem...
2012. febr. 12. 23:42
 3/15 anonim ***** válasza:

Önbizalom hiányod van. És ez nagyon nagy hátrány...

1, Jóképű, önbizalommal teli = ők a nyerők:D

2, Jóképű, önbizalom hiányos = ők is szereznek könnyen barátnőt

3, Ronda, önbizalommal teli = nekik is akad-akad barátnő

4, Ronda, önbizalom hiányos = soha nem lesz barátnője

Ezek a lehetőségeink:D

2012. febr. 12. 23:43
 4/15 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok, de hidd el van olyna lány, akinek Te kellesz!

Én már lehet meg is találtam, de még küzdök érte. :D

2012. febr. 12. 23:48
 5/15 anonim ***** válasza:

forever alone...

UGYANMÁR önbizalom meg alkohol kérdése csak el kell hinned hogy te kellesz neki és akkor te is fogsz mert elhiteted vele... most írhatnám hogy "a nők hülyék" de akkor leoltanának sorban hogy soviniszta vagyok...

te vagy a döglesztő ha elhiszed akkor ragadnak mert a személyiséged nálad tartja a nőket ők is ösztönből vonzódnak csak erősen tagadják :D

2012. febr. 12. 23:52
 6/15 A kérdező kommentje:
ma 23:43-Szerintem nem ennyire egyszerű, amíg volt barátnőm,pár hónappal ez előttig,azt hittem ezek egyszerű dolgok, most úgy gondolom, még sem annyira könnyű párt találni.Ez a bizonyos utolsó barátnő 3 évig volt velem,ez alatt lett önbizalmam,ami után szakítottunk, egyre kevesebb van.
2012. febr. 12. 23:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Miért szakított veled?nem mondta?és ha 3 évig veled volt akkor miért kérdezed,hogy valakinek kellessz e?
2012. febr. 13. 00:17
 8/15 A kérdező kommentje:
Amit ő mondott, az valami érezhetően kitaláció volt, már aznap egy másik pasival mászkált,akivel össze akart jönni.(később meglátott sms-ek)Ha így le cserélik az embert, ráadásul ilyen őszintétlen módon,el kezd gondolkodni, hogy ér -e egyáltalán valamit, aztán meg akárkit kérdeztem azóta, senkinek se kellenék,vagy tetszek egyáltalán.Most nem azt várom, hogy valaki fel ajánlja magát,de olyan érzésem van, hogy egyedül maradok nagyon sokáig.
2012. febr. 13. 00:46
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Lány vagyok, 21 éves.

Szerintem az, hogy kinek kellesz és kinek nem, becsapós dolog...:)

Neked sem kellene akárki...

Egy "egyszerűbb" csajnak nyilván bejön a gazdag macsó...

Nekem meg nagyon nem.

Nem az alapján választok barátot, hogy mennyire vastag a pénztárcája(!!!) meg hogy vannak-e pattanásai, csálé-e a fogsora...

Az összkép az, ami számít, a kisugárzásod.

Ha én azt látom egy pasiban, hogy kedves, meleg tekintete van, ne adj' isten ész és értelem is szorult belé, máris nyert ügye van.

Nem hátrány a jó humor és az őszinte nyitottság sem...

Csak ne akarj görcsösen megfelelni senkinek, és meglátod, előbb-utóbb jönnek a potenciális barátnő-jelöltek!:)

Csak legyen egy egészséges önbizalmad! (De azért ne ess át a ló túloldalára, mert annál visszataszítóbb dolog kevés van...)

És merj kezdeményezni...

Ne legyél túl tenyérbemászó, de túl titokzatos sem...

A csajok (a kislányok...) általában szeretik a k.csög pasikat.

Te nem annak tűnsz.

A rossz hír: kevesebb csaj fog észrevenni.

A jó hír: az a néhány csaj, akinek felkelted az érdeklődését sokkal értelmesebb a nagy átlagnál és még szeretni is képes.

2012. febr. 13. 01:14
 10/15 anonim ***** válasza:
ma 01:14 de kár hogy az olyan lánynak mint te kb 1000 az egyhez az előfordulási esélye :(
2012. febr. 13. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!