Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon kellene valakinek egy ilyen srác?
"Szerény külső adottságokkal van meg áldva,szintén szerény pénztárcával"
Ha ez tényleg így van, akkor nem fogsz kelleni senkinek, függetlenül attól, amit utána írsz. 26/F
MINDEN srác rengeteg elutasítást kap, hiszen még ma is övék a kezdeményezés joga, vagyis rájuk hárul a nagy része. ez meg kéne hogy eddzen.baromi nehéz lehet, egy nőt alig-alig utasítanak el (szexuálisan, viszont a nők zöme kapcsolatot akar, azt annál inkább elutasíthatják)
próbálkoztál neten is?
ami nem tetszik magadba, azon változtass. írd le, mi tetszik és mi nem magadban. pl szép a szemed, szép a mosolyod, de béna a hajad, ilyenekre gondolok.írd le, min tudnál változtatni. azért kell leírni, hogy tisztán láss, kihúzd ami megvan, így látod a saját szemeiddel, hogy változol.
külsőn is, mert az adhat önbizalmat. a fodrász az olcsó fiúknak (pl bio hajvágó szalon, egy ezresért kb megnyír, divatosra) például.
nem kell konditerem, ha drága, elég otthon, felülések, fekvőtámasz. futás az ingyen van. ha kicsit kisportolt vagy, az feldobja az önbizalmat.
vannak olcsó ruhák, leárazásokkor 1-2 ezresért be lehet újítani. pl new yorker, bershka meg ilyenek. a külső igenis számít, ezt látja a másik ember először, nem a szép lelkedet.
belsőleg meg... mindenki képes változni, csak apránként. akarat kérdése.
legyen benned valami érdekes, pl "szeretek repülőt modellezni" "kutyamenhelyen vagyok önkéntes" akármi, amiről tudsz beszélni, és nem "szeretek bulizni meg dvd-zni"
ha okosabb, műveltebb lennél, arra ott az internet. bármit meg lehet tanulni, ami érdekel.
a pénz a mai világban nem mérvadó, Mo-n már lassan mindenki csóró, aki a pénzre hajt, cicababa, az úgysem hozzád való.
próbálj meg ismerkedni, nem a kapcsolat kedvéért, hogy Ő AZ IGAZI csak a gyakorlat kedvéért... pár kedves szó a közértben a párizsi-szeletelőnek, a könyvesboltban az eladónak, mosoly, mosoly, mosoly.
reménytelen eset nem létezik... láttad, még Alekosznak is van csaja, pedig ő a férfinem legalja. Justin Bieber olyan mint egy rossz b...zi, mégis vannak rajongói. akkor egy normális srácnak miért ne jöhetne össze?
30N
utolsónak:
Nincs sok olyan, ami el választ a jóképűtől, de ai ezt teszi, az elég biztos.Konkrétan nagy rossz formjú orrom van, ami még görbe is, hála egy béna orvos által elkövetett orr-sövény műtétnek,de eleve az arcom nem a legjobb kialakítású,ezen nem lehet változtatni.Mackósan kövér vagyok,de nem ánom,mert ilyen az alap mérete,ebből soha semmivel nem tudtam le adni kilókat,a 2 műtétem összesen 2 hónap kórházat jelentett,és ez alatt se ment le semmi, ami zsír, kb 15 kiló,de az fix.A saját koromhoz képest elég erős vagyok,de az izmaim el vannak takarva a fent említett kilókkal.Belsőleg elég érdekes a legtöbb embernek, amilyen vagyok,van egyéniségem,ami tényleg egyéni,leírni nagyon sok lenne, van olyan lány ismerősöm, akivel igazi barátság van köztünk,most kb8 éve vagyunk ismeretségben, és most kezd ki ismerni,a most már ex barátnőm,ő majdnem ismert,bár sokszor órákat beszélgettünk,minden nap, aki ismerkedéssel eggyütt 4 év alatt már majdnem teljesen ismert,de van amiről ő sem tudott,vagy épp nem eleget.Ez a bizonyos legjobb barát, aki lány, szerinte jól nézek ki,de ebben nem lehetek biztos, hogy ugy is gondolja, lehet csak kedves akar lenni hozzám.A szex terén elég jó voltam mindenkinél, akivel össze jöttem,és érezni, hogy knek mikor van tényleg orgazmusa,nem lehet minden jelet meg játszani...Annak, aki meg akar ismerni, sokat kéne velem foglalkozni,de akkor már ismerkedik jobban kinéző,egyszerűbben kiismerhető emberrel....
szerintem ezt te bonyolítod túl ..ha nem adod ki magad hamar, akkor nehezebb téged megismerni igen. vannak dolgok amiket rólam sem tudnak a barátaim, aztán később megdöbbennek
:)
és igenis sportolj egy keveset ártani nem fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!