Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lekéstem az udvarlásról, párkapcsolatba lépésről?
Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok, sosem volt még semmilyen kapcsolatom és nem nagyon vágom a csajozós trükköket. Ha beszélek egy lánnyal, általában ezt észreveszi és lekoptat. Mit tegyek?, hol tudhatom meg a trükköket, szövegeket, amik ehhez kellenek?2012. febr. 15. 20:14
2/14 lila nyuszi válasza:
A "trükk", érezd jól magad, legyen önbizalmad és légy amilyen vagy. :)
3/14 anonim válasza:
legyél te is PUA egy jócsomó pénzért. gugli a barátod
4/14 A kérdező kommentje:
Olyan vagyok amilyen, de a szóbeli trükkök kellenének, mert pl. egy lány azt mondta, hogy nagyon furcsaságokat mondok, pedig csak arról beszéltem vele, hogy hol lakik milyen a suli stb. De gondolom az olyanokat várta, amikkel felszedni szokták a csajokat.
2012. febr. 15. 20:19
5/14 anonim válasza:
legyél amien vagy, és ha összejöttetek ne csald meg a csajt....ép pl nem nao szeretem ha egy pasi csajozós dumával jön, hanem inkább legyen kedves, udvarias, stb. sztem csak a rib@ncok szeretik a csajozós dumájú, folyamatosansexeljünk pasikat..
6/14 mmT válasza:
Ne görcsölj! az a legfontosabb. A csajok attól menekülnek, ha valaki szerencsétlen "rájuk" akar mászni. "Rájuk"=vagyis mindegy kire, akit sikerül megszerezni.
Legyél természetes, és magabiztos. Ne akarj másnak látszani, vagy betanult szöveggel csajozni.
Ha igazán nehézségeid vannak, akkor póbálkozz először a társkereső oldalakon.
sok sikert
7/14 mmT válasza:
"szóbeli trükkök, amikkel felszedni szokták a csajokat"
Ilyen nincs. Tévedésben élsz. A kisugárzás a fontos, és TE magad, nem az, h milyen szöveget adnak a szádba.
Mindegy, h azt mondod, h "én XY suliba járok", vagy azt, h "neked cukor ment a szemedbe, h ilyen édes vagy?". Ha közben azon görcsölsz, h vajon tetszik-e neki, akkor biztos nem fogja érdekelni a dumád. Add magad.
8/14 A kérdező kommentje:
És ilyen korban vannak még szingli magányos lányok?
2012. febr. 15. 20:41
9/14 anonim válasza:
Szerintem se azon múlik, hogy kinek vannak a legjobb csajozós szövegei. Sőt néha engem idegesít is, ha valaki túlságosan erőlteti ezeket. Inkább magát a srácot szeretném megismerni és nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen vicceket tud. A fontos az, hogy tényleg beszélgess és ne csak az egyikőtök beszéljen magáról! Nyugodj meg, vannak 20on éves szingli csajok(én is az vagyok), akiknek nem csak a duma a fontos!:)
10/14 mmT válasza:
hogy a p*csába ne lennének?!? nézd meg a Csak szex és más semmi című filmet. Rengetek szingli csaj van minden korosztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!