Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az udvarlásról? Szoktál udvarolni? És ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 12:17
1/11 anonim válasza:
Általában legtöbbször mindig. És kedvesen, előzékenyen. :)
2/11 anonim válasza:
"Általában legtöbbször mindig."
ezt nagyon jól sikerült megfogalmazni xD
3/11 anonim válasza:
Felesleges, mert ha jól nézel ki, nincs szükséged rá, ha nem, akkor pedig udvarlással se mész semmire. Ezért egy ideje már nem is szoktam.
4/11 anonim válasza:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:06
te helyes vagy vagy nem mész semmire ?
6/11 anonim válasza:
tévedés, vannak az átlagos se nem nagymenő adonisz senem esélytelen ronda srácok, akik ugy normálisan néznek ki de ennyi. na őnekik van kitalálva hogy udvaroljanak! ezt a kategóriát kihagyta 13:06os.
amúgy a legtöbb fiú pont ilyen, szóval a fiuk nagytöbbsége ha akar valamit udvarolni fog :) és eséllyel!
7/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, ha bókolnak / udvarolnak nekem. :)
L/22
8/11 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam, hogy udvarlással sokra lehet menni. Aki megvolt, azon egyből láttam, hogy tetszem neki, a legtöbbet még a megismerkedésünk napján lefogdostam, a többieknél hiába tepertem. Teljesen fölösleges udvarolni.
9/11 üreginyul válasza:
Mindenképpen. Pl. tudom javasolni a következő szövegeket: "Feljössz hozzám mosogatni?; Szép a hajad, hol kapni ilyet?; Megnyalhatom azt a kis ppireneusi ppulikutyás jégkrémcsodát?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!