Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok egy lánynak udvarolni?
Meghúzom a haját és kinyújtom rá a nyelvem.
Petike, 4 éves.
Kedves Réka!
Sehogy. Nem érdemes. Ha tetszem neki, jelzi, onnantól zöld a lámpa. Ha viszont ne, nincs az az udvarlás, amivel a véleményét megváltoztathatnám. Ennyi.
34/F
ez hülyeség! Igenis van az a lány, akinek érdemes udvarolni. Csak kevés. Illetve van akit könnyebben meg lehet kapni. Csak, tudjátok olcsó húsnak híg a leve.
személy szerint ha az adott lány megérdemli akkor bókolok neki, elhívom ide-oda-amoda, éreztetem vele, hogy ő az én egyetlen kis tigrincscsíkos nádiposzátám. Valamint hogy minden vágyam az, hogy őszintén boldognak lássam, lehetőleg az én társaságomban. 20/F
előttem már leirták de:
jo a segged kő fanta?
16:17
Mondogasd nyugodtan, a végén még te magad is elhiszed.
Hölgyem megtisztelne ha a következő dance-mix számot velem együtt töltené el a táncparkett közepén azon célból hogy mindenki láthassa hogy milyen szerencse ért engem hogy ilyen csodálatos és lélegzetelállító társaságban részesültem.
19/F
XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!