Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el udvarolni a kiszemelt lánynak?
Figyelt kérdés
Régóta nagyon tetszik egy lány nekem és szeretnék vele összejönni, de nem tudom, hogy udvaroljak neki. Az a helyzet ugyanis, hogy elég jól állunk anyagilag és legtöbb lányt ez érdekli, nem pedig én. Viszont ez a lány érzem, hogy másabb, mint a többi, nem tűnik pénzéhes dögnek, hanem inkább egy szolid, visszafogott lánynak. Őszintén szóéva ilyen lánnyal még soha nem volt dolgom, ezért ne igazán tudom, hogy hogyan bánjak vele, hogyan udvarljak neki, hogyan szólítsam le. Legyetek szívesek segíteni!2010. szept. 5. 00:00
1/10 anonim válasza:
Kezd passzívan, és aztán foyltasd aktívval, a testbeszéd is szokat számít, és a mimika, minig reagállj vmit!
Beszélj meg valami talit valahova, arra ott van a Telephone, vagy az MSN.
2/10 A kérdező kommentje:
Se a telefonszámát nem tudom, sem az msnjét. :D Bár az utóbbit talán ki tudom deríteni.
2010. szept. 5. 00:06
3/10 anonim válasza:
Na szóval ha akármelyiket kideríted sinen vagy :D
4/10 A kérdező kommentje:
Ok. Msnt ha kiderítem, felveszem, mit írjak neki? :D
2010. szept. 5. 00:30
5/10 anonim válasza:
Ha ismered/ ő is ismer, mármint a neved vagy valami ilyesmi, akkor simán mondod, hogy elmehetnénk egyszer sétálni, mert egy very exiting csaj vagy, és szeretnélek jobban megismerni.
6/10 anonim válasza:
Oszt szopol-e-nek üzenném h nem és szánalmas vagy gondolom nincs jobb dolgod mint ezt a szöveget másolgatni...vagyis
7/10 anonim válasza:
Háát menjél oda és mond ki a bűvös szót:szia!Ha viszaköszön akkor mindent bele.Ha nem akkor gáz van xD.Ne legyél ilyen beszari,csak lazán,ne görcsölj.Egy csábos pillantással és egy édes mosollyal sokmindent el lehet érni.Hajrá!:) Amugy hány éves vagy?
8/10 anonim válasza:
és ha rohadtak vagy hiányosak a fogai akk is használ a csábos mosoly?? :DDD
9/10 anonim válasza:
Uccsó erre nem is gondoltam.Kérdező a mosolyt inkább hagyd.XD
10/10 anonim válasza:
ha hiányos a fogat protkó ha meg rohadtak akkor fogkefe és fogkrém. És utána máris lehet csábos mosolyod! De ha csókolóztok kell szájvíz is kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!