Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Sért titeket, hogyha mindig cask ti keresiktek a kiszemelt lányt? Aki ugyan válaszol, és tudatja, hogy érdeklődik utánad, de magától ugyan nem írna.
pfffff...
Ez kib@szott idegesítő tud lenni!!
2x megéltem kb 2x 1 évig, 2 csajnál.
Mindig én kerestem mindig én hívtam mindig én írtam neki sms-t és üzenetet.
Ő sosem írt magától, sosem keresett, mindig nekem kellett ráírnom is olyan oldalakon.
Egy idő után meg is kérdeztem mert elegem lett, hogy "ha én nem kereslek te sz@rnál rám nagy ívben, b@szol keresni, mintha csak kihasználnál"
Amikor meg együtt voltunk akkor minden happy volt ő is kezdeményezett mindent! De amikor külön voltunk ő otthon én is otthon, akkor nem....
Hát nem sokáig bírtam....
27/F
Mindenki azt írja, hogy nem ÍR
??????lehet hogy nem az a legjobb elfoglaltsága hogy a facebook előtt ül.Nem mindenki szeret a neten beszélgetni én sem.Nem is vagyok fenn ilyen oldalakon.Élőben látni kell a másik reakcióit
Ja és kezdeményezzen a férfi.Ne úgy hog megkérdezi hogy "hogy vagy?" nem vagyunk gondolatolvasók..sajnos:)
Mert biztos van a lány múltjában olyan dolog ami miatt fél ismét közel engedni vki magához.
Te magad is leírtad h ő is érdeklődik utánad, nah akkor most neked olyan nehezedre esik ha felmész msnre,vagy fbra és ráírni? MEg nm kötelező ott beszélgetni, sőt, hívd el ide oda, többször is akár.
Élőben teljesen más,mint neten.
A lányok szeretik ha egy fiu kimutatja h érdeklődik, de ha ez egyik naprol a másikra megváltozik akkor ne is várd h majd elkezd futni utánad , mert ez majd ugy fog lejönni neki h eddig csak szórakoztál vele,és ahogy az első falba ütköztél máris megfutamodtál.
Szóval ha tényleg érdekel a lány akkor ennyit igazán megtehetsz, deha oylanlányra van szükséged aki fut utánad mint egy pulikutya, nh olyat is találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!