Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira sok aranyos, imádnivaló lány van, de annyira zavar, hogy nem vagyok jó képű, magas, izmos pasi, hogy úgy érzem emiatt nem is kellek egy lánynak sem, hogyan tudnék olyan lányt találni, aki elfogad engem a kevésbé férfias külsőm ellenére is?
Az igazat megvalva én is kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen lánynak tetszhetek...:)
Ahogy látom én is szimpatikus vagyok neked!
De mindent összevetve nem érdekel a mellméret, fenék alakja. Jó azt nem mondom, hogy akármilyen külsejű nővel összejönnék, mert az önámítás! :)
Engem csak meg kell, hogy fogjon valami, kisugárzás, szemek, mosoly, néha egy pár kedves szó is elég. De volt szerencsém mindíg belenyúlni a tutiba. Nem volt még barátnőm, mert: Aranyos vagy és azt szarba se nézik a nők, nem is ismerlek, bocs de a srác a ma esti bulin megtetszett és nem érdekelsz, hát összejöttem a volt barátommal, nem érzek irántad semmit....
Csalódtam eleget és így könnyebb megemészteni, ha azt mondom, hogy a rendes nők a tapló és pénzéhes palikra bunkak..., inkább ezt mondom, mithogy magam alatt vágjam a fát és elpusztítsam az amúgy is romokban heverő önbecsülése és oda merjek menni egy lányhoz, anélkül, hogy attól tartsak, hogy úr isten, valyon ő hogy fog most lenullázni lelkileg. Inkább mondom ezt, hogy azon nyavajogjak 24éves meglett fejjel, hogy egyedül fogok megdögölni és soha nem szeret majd senki. Ezt nem azért írom, hogy megsajnáljanak! Így könnyebb megemészteni..., habár én is tudom, hogy biztosan vannak kedves lányok, csak én kihullok az ő látómezőjükből, mint párjelölt...:)
Nekem is hasonlo a bajom...
amugy ne mondák azt h pénz és lesz csaj, mert az nem szerelem, hanem szex lenne pusztán....
Sőt mitőbb... én életre keresek vkit, de tuti nem lesz senkim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!