Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira sok aranyos, imádnivaló lány van, de annyira zavar, hogy nem vagyok jó képű, magas, izmos pasi, hogy úgy érzem emiatt nem is kellek egy lánynak sem, hogyan tudnék olyan lányt találni, aki elfogad engem a kevésbé férfias külsőm ellenére is?
Szerintem a lehető legtöbb társkeresőre regisztráld magad ha nem jelentkezik senki akkor is folytasd.
A remény hal meg utoljára ezt ne feledd:)
Én szeretem az ilyen fajta pasikat :)
Hány éves vagy és merre laksz?
a túl okos pasi általában nem jó, mert mindenhez van vmi hozzáfűzni valója, kritikus megjegyzése...
hidd el, hogy pár hét és STIHL fűkaszával akarod majd csendre inteni.
No meg az se öröm, ha mindent jobban tud nálad :D
Van pont egy ilyen ismerősöm...
Mondta nálunk egy srác, hogy kicsit gyúrnia kéne és megtanulnia táncolni..., erre én belöktem röhögve, hogy "kézeld ez XY-ont kigyúrva jól táncolni, nagy röhögés közben":)
Azt ne erőltesd, ami nem illik hozzád, és ahogy látom itt is van jelentkező bőven! Az meg közel sem igaz, hogy a jóképű magas sármos pasiknak sokkal könnyebb. Szerintem én sem vagyok csúnya gyerek, de ha kiderül, hogy ún. "túl aranyos vagyok" hirtelen gyors véleményváltás kezdődik velem kapcsolatban a nőknél...:( Pedig szerintem reálíisak az igényeim, visszafogott aranyos kiscsajokra bukok, csak őket fellszippantják a taplók és a pénzesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!