Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Annyira sok aranyos, imádnival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira sok aranyos, imádnivaló lány van, de annyira zavar, hogy nem vagyok jó képű, magas, izmos pasi, hogy úgy érzem emiatt nem is kellek egy lánynak sem, hogyan tudnék olyan lányt találni, aki elfogad engem a kevésbé férfias külsőm ellenére is?

Figyelt kérdés
A másik problémám, hogy fiú létemre érzelmesebb vagyok a legtöbb fajtársamnál, gyakran elérzékenyülök, ha szerelmes párokat látok vagy éppen eszembe jutnak azok a szép lányok, akiket ma is láttam, de nem mertem kezdeményezni náluk így félek örökre elvesztem az esélyemet arra, hogy valaha nekem is legyen egy hűséges, normális, szeretnivaló barátnőm.
2012. febr. 13. 19:48
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
46%
Csinálj valamit,amit szeretsz. Én például a számítástechnika viklágába menekülök a kudarcok elöl. De meg lsez az eredménye,mert kiváló szakember leszek. Ha már barátnőm nem,de egy jól fizető állásom lesz.:)
2012. máj. 2. 12:31
 22/40 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem a lehető legtöbb társkeresőre regisztráld magad ha nem jelentkezik senki akkor is folytasd.

A remény hal meg utoljára ezt ne feledd:)

2012. máj. 3. 14:27
 23/40 anonim ***** válasza:
15%
a válasz egyszerű: $$$$$$$$$$
2012. máj. 3. 14:43
 24/40 anonim ***** válasza:
57%

Én szeretem az ilyen fajta pasikat :)

Hány éves vagy és merre laksz?

2012. máj. 12. 19:52
 25/40 anonim ***** válasza:
57%
nekem is jöhet egy kéép..:D <3
2012. máj. 12. 20:11
 26/40 anonim ***** válasza:
57%
Hát én kifejezetten szeretem, sőt imádom a jó külsejű pasikat, de a magas intelligancia szint is nyerő lehet. Ne csüggedj el, próbálj tenni valamit a dolgok ellen.Küldhetsz nekem is priviképet :)
2012. máj. 12. 21:24
 27/40 anonim ***** válasza:

a túl okos pasi általában nem jó, mert mindenhez van vmi hozzáfűzni valója, kritikus megjegyzése...

hidd el, hogy pár hét és STIHL fűkaszával akarod majd csendre inteni.

No meg az se öröm, ha mindent jobban tud nálad :D

2012. máj. 12. 22:34
 28/40 anonim ***** válasza:
57%
Kép privibe és kommentelem.
2012. jún. 11. 00:37
 29/40 anonim ***** válasza:

Van pont egy ilyen ismerősöm...

Mondta nálunk egy srác, hogy kicsit gyúrnia kéne és megtanulnia táncolni..., erre én belöktem röhögve, hogy "kézeld ez XY-ont kigyúrva jól táncolni, nagy röhögés közben":)

Azt ne erőltesd, ami nem illik hozzád, és ahogy látom itt is van jelentkező bőven! Az meg közel sem igaz, hogy a jóképű magas sármos pasiknak sokkal könnyebb. Szerintem én sem vagyok csúnya gyerek, de ha kiderül, hogy ún. "túl aranyos vagyok" hirtelen gyors véleményváltás kezdődik velem kapcsolatban a nőknél...:( Pedig szerintem reálíisak az igényeim, visszafogott aranyos kiscsajokra bukok, csak őket fellszippantják a taplók és a pénzesek.

2012. jún. 11. 00:42
 30/40 anonim ***** válasza:
Hát utolsó kíváncsi lennék, hogy a visszafogott, aranyos kicsajoknak mekkora melle van és milyen formásak ezek mellett?
2012. jún. 11. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!