Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira sok aranyos, imádnivaló lány van, de annyira zavar, hogy nem vagyok jó képű, magas, izmos pasi, hogy úgy érzem emiatt nem is kellek egy lánynak sem, hogyan tudnék olyan lányt találni, aki elfogad engem a kevésbé férfias külsőm ellenére is?
Figyelt kérdés
A másik problémám, hogy fiú létemre érzelmesebb vagyok a legtöbb fajtársamnál, gyakran elérzékenyülök, ha szerelmes párokat látok vagy éppen eszembe jutnak azok a szép lányok, akiket ma is láttam, de nem mertem kezdeményezni náluk így félek örökre elvesztem az esélyemet arra, hogy valaha nekem is legyen egy hűséges, normális, szeretnivaló barátnőm.2012. febr. 13. 19:48
11/40 anonim válasza:
Remélem láttad az egyik válaszát ---> 175-től már jöhet.. ennyi
12/40 anonim válasza:
figyelj én magas vagyok, sztem jokepu, viszonylag izmos is, de megse kellek senkinek. erzekeny lelku vagyok, megkozelitheten is egyben. de mivel felenk vagyok, a lanyok meg azert nem jonnek szerintem mert tul jonak gondolnak magukhoz?! Egyszer jott oda hozzame gy olyan lany akirol sose gondoltam volna... tenyleg no1 csaj volt... Igy tehat ugy jartam h egyedul maradok, amig nem lesz es lany aki meghodit XD
13/40 anonim válasza:
Az egyik válszolóval egyet értek, neked csak önbizalomra van szükséged. Sok lánynak nem az a lényeg h magas legyél, hanem a magadfajta fiúk jönnek be
14/40 anonim válasza:
én 173 cm vagyok. tegnapelőtt láttam egy párt, a lány legalább egy fejjel alacsonyabb volt nálam, a fiú meg egész kicsivel volt nála magasabb. olyan jó volt látni hogy milyen boldogok együtt...
15/40 anonim válasza:
A csajok a magabiztos faszikat szeretik. Majdnem mind1 hogy néz ki. Ha meg tudod nevettetni az már fél siker.
16/40 anonim válasza:
Utolsó, ez fordítva van. Aki jól néz ki, azt szeretik a csajok, és ezért magabiztos.
17/40 anonim válasza:
Ne siránkozz már ennyire nő után, inkább barátkozz meg kicsit jobban az ügyesebbik kezeddel.
Nem nyafog, nem követelődzik, nem féltékenykedik, ellenben mindenben engedelmeskedik neked és kérdések nélkül is profin tudja a dolgát.
Sokkal praktikusabb, mint egy asszony.
Akár még főzni, mosni, takarítani is megtaníthatod!
18/40 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hogy nézel ki hanem hogy mi van belül. Lehet, hogy túl érzelgősen hangzik így de ez van. Kell, hogy legyen önbizalmad. Én személy szerint nem szeretem a félénk srácokat-de az öntelt, macsó bunkókat sem. Ha a külsőd miatt nincs önbizalmad, tehetsz valamit: járj kondizni, stb. A magasságod sem számít. Gondolj bele, ha az emberek a nagy Ő-t (már aki hisz ebben xD ) magasság alapján választanák ki! Szóval kitartás, egy kis önbizalom és meglesz az eredménye!
19/40 anonim válasza:
Nem feltétlenül a külsőn múlik. Hasonló cipőben vagyok mint te (F/24) de nem panaszkodhatom! Biztos van benned is valami amit szeretsz csinálni, amivel meg tudod fogni a lányokat, de egyébként ez azért is jó, mert így magad miatt fognak szeretni, nem a tested, a pénzed, vagy ilyesmi miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!