Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudhatnék meg róla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnék meg róla mindent?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik nekem, de mielőtt bármit is tennék szeretnék róla megtudni mindent, amit csak lehet. Pár dolgot (amit a facebookjáról össze tudtam szedni) tudok róla, de engem érdekelnének még dolgok (családi háttér, előélet és még sok ilyen dolog). Közös ismerősöknél nem szeretnék róla puhatolózni, hanem valahogy máshogy szeretnék információkhoz jutni. Szerintetek hogyan lehet lehetséges ez? Ha egy magánnyomozót megbíznék ezzel az mennyibe kerülne? Vagy nincs valami hely, ahol információkhoz lehet jutni emberekről?
2012. febr. 12. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudd meg, hogy ír-e blogot. De előre szólok, hogy nem szerencsés túl hamar túl sok mindent tudni. Tapasztalat.
2012. febr. 12. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Miert akarnal rola megtudni mindent? Pont az a legizgalmasabb resz az ismerkedesben...
2012. febr. 12. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Félreértettek. Én nem azt akarom tudni, hogy miket szeret meg ilyenek, hanem a családi hátterére vagyok kíváncsi, arra, hogy régebben mit csinált, kik a rokonai, kik a barátai...stb.
2012. febr. 12. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
figyelj csak tőle tudnál meg ilyeneket.. figyelj majd ő elmeséli mindenki máshogy mesélné el.... mert mindenkinek más a szemszöge... először próbálj semleges dolgokról beszélni vele aztán meg mélyebben magadról mondhatsz dolgokat aztán kérdezd őt is hidd el jobb az így mintha nyomoznál utána...
2012. febr. 13. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy Te egy kicsit pszichopata? Átlagember max kapcsolatfelvételhez keres információkat valakiről:D Nagyon unalmas lesz később a kapcsolatotok, mert ő csomó dolgot fog magáról mesélni, amit Te már tudsz. Persze nem mondhatod el, hogy tudod, ezért végig kell hallgatnod - még egyszer. Sőt, a meglepődést is el kell játszanod:) Nem hangzik túl jól, ugye?:)
2012. febr. 13. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!