Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek ma bevallottam, hogy nagyon tetszik, de én nem tetszem neki és nem is fogok. De ez már nem első eset, rendre azt írják facebookon, hogy nem akarnak velem randizni, és mindig ki vagyok kosarazva, pedig nagymamám szerint tök helyes vagyok, meg anyám szerint is... szóval nem értem. Min kéne változtatnom? Szabolcs 16/F
2012. febr. 12. 19:00
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
ezaz öcsém akkor ha nem normális csajkell ne a fesze seggre menj hanem a rondább csajokra vagy a kevésbé szépre lehet most ge*inek tartassz a válasz miatt de talán ez a megoldés vagy mélyen belül meleg vagy.l
2012. febr. 12. 19:08
 12/53 anonim ***** válasza:
a több embernek anyád, apád, meg te számítasz? esetleg még apád is mondta?
2012. febr. 12. 19:09
 13/53 anonim válasza:

Én ismerek egy Dórit, aki nagyon szép lány. Lehet, hogyha név alapján utaznál a lányokra, több szerencséd lenne. Brit tudósok által bizonyított tény.

Szóval, keress egy Dórit.

2012. febr. 12. 19:09
 14/53 anonim ***** válasza:
Én meg ismerek kur.vasok lány nevet, (többek között anyádét is), mégsem utazok rá...
2012. febr. 12. 19:10
 15/53 A kérdező kommentje:
de én nem dóriba vagyok szerelmes... :(( nekem csak ő kell, nem mondok le róla, érte aakár Mordorba is elmennék és beugranék a vulkánba esküszöm!!!
2012. febr. 12. 19:11
 16/53 anonim ***** válasza:

modell alkatút csak akkor kaphatsz ha te vagy a falu bikája, de nem úgy tűnik hogy így van!

Anyád meg nem fogja azt mondani hogy ronda vagy. Mi jó származna neki abból hogy szétbaxxa az önbizalmadat? Nah látod...

Lányoknak inkább keménység (testi és lelki) kell mintsem jó külső.

F18

2012. febr. 12. 19:11
 17/53 anonim ***** válasza:

de egyénként nem válaszoltam a kérdésedre "Miért nem kellek senkinek?"

felsorolom a lehetséges okokat:

1.csúnyavagy

2.hülyevagy

3.nincs rajtad izom/ nem jó a tested

4.nem vagy magabiztos

5.büdös vagy

ha egyikse lehet akkor valószínű az 1. vagy az 5. ok lehet a baj vagy esetleg mind2.

2012. febr. 12. 19:12
 18/53 anonim ***** válasza:
akkor ugorj a vulkánba és legalább majd elmegy a temetésedre, kis foreveralone....
2012. febr. 12. 19:12
 19/53 anonim válasza:
14-es: Nem feltétlenül lánynév. Szóval akár Szabolcs-ügyileg is gondolkozhatsz. :)
2012. febr. 12. 19:13
 20/53 A kérdező kommentje:
itt is csak megvetést kapok. meglátjátok eljön még az én időm, na mentem BF3-azni.. cső
2012. febr. 12. 19:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!