Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem kellek senkinek? (Folytatás lent. )
Huh...
Bocs hogy férfiként megválaszolom ezt, de...
Az hogy a wowban jó vagy, nem jelenti, hogy jófej vagy vonzó is vagy... És ha ráadásul onnan próbálsz meg ismerkedni... Szerinted mit gondol az a csaj, miért egy netes játékban ismerkedsz, és nem a valós világban? Gondolkozz...
kezdjük ott, hogy aki wow-ozik az már nem normális ember.
Ha mondjuk elmennél egy pub-ba vagy egy kocsmába, diszkóba vagy mit tudom én, na ott találnál olyan lányt, akinek bejössz.
"kezdjük ott, hogy aki wow-ozik az már nem normális ember."
Az h valaki wowozik nem feltétlen jelenti azt h egész nap a gép elott ul. wowozok és lehet nem ulok annyit a gépnél mint te. És van életem, párom, munkám.
Az a szomorú h nektek csak az normális ember aki minden héten a kocsmában van és az asztal alá issza magát
6-os
tévedsz, egyszerűen hajlandó vagy feláldozni 50gigát a gépeden a wowra, nem vagy normális, mit nem lehet ezen érteni ?:D
176 cm... az kb 10 centivel magasabb nálam.
94 kg És kb 30 kilóval több.
Ez már eleve szimpi vonás lehet, valszeg nem sportolsz, vagy ha igen, nem viszed túlzásba.
Én nem igazán ismerkedek olyan srácokkal, akik nem sportolnak.
A wow oké, biztos jó játék, de nem a valóság. Én neten nem vagyok vmi nagy forma, élőben mégis kedvelnek. :)
Remélem érted a célzást.
Bár ez elég fake-gyanús kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!