Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi pénzt illik egy lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt illik egy lányra költeni az első pár randin? Elviszem egy étterembe, szórakozni, esetleg még egy bárba, akkor összesen mennyit várnak el a lányok?

Figyelt kérdés

Vagy a nők nem foglalkoznak az árakkal, amikor meghívják őket, azt rendelnek, amit akarnak és a férfi fizet? Van valami limit?

Lesz egy randim és elég jó helyen találkozunk, nem szeretnék beégni, hogy nincs nálam elég pénz.

Ha nem tudunk egymás anyagi hátteréről és igényeiről semmit, akkor mi a teendő?

22/F

2012. febr. 10. 10:44
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

itt az a probléma, hogy elrontottad. neked kellett volna a helyet felajánlanod. első randin bőven elég lett volna egy kávézás valami olyan helyen, ami kicsit elegánsabb, és vannak finom sütik, így legrosszabb esetben is kijöttél volna 3-4 ezerből. vagy egy olcsóbb étterem, de nem a legalja, ahol mondjuk megálltál volna 5 ezerből.most egy kicsit el van baszarintva a dolog.

amit én viszont hozzáfűznék, bár látom, lepontozás jár érte, én nő vagyok, de soha nem fizettem első randin. igaz, nem is volt még drága első randim, hanem a fent felsorolt dolgok. de fel sem ajánlottam, h kifizessem.amúgy is úgy vagyok vele, ha valamire MEGHÍVNAK, az meghívás. tehát állja. nekem olyan furcsa lett volna, ha felezünk. nem tudom. persze ha fennállt volna valaha az a furcsaság, h én hívok egy pasit el, akkor én fizettem volna. nagy vétek sokat költeni egy lányra, főleg, ha legelső. lehet soha többet nem látod. ezt most eléggé elrontottad, de ha neked ő nagyon fontos, akkor ezt sztem mostmár le kell nyelned. de legközelebb nem. és ha akkor is ilyen drága helyre akar menni, akkor valószínű pénzéhes.

amúgy látom régebbi a kérdés. mi lett a dologból???

2012. febr. 25. 08:05
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

le lett írva, volt randi, volt szex, szerintem megérte, nem lehet mindig fillérbaszót játszani

és a lány sem tűnik pénzéhesnek, csak mert nem csicska helyre mentek első randin

és valószínűleg szereti a srácot, mert első randin lefeküdt vele

ez magáért beszél

2012. febr. 26. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!