Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik egy lányra költeni az első pár randin? Elviszem egy étterembe, szórakozni, esetleg még egy bárba, akkor összesen mennyit várnak el a lányok?
Vagy a nők nem foglalkoznak az árakkal, amikor meghívják őket, azt rendelnek, amit akarnak és a férfi fizet? Van valami limit?
Lesz egy randim és elég jó helyen találkozunk, nem szeretnék beégni, hogy nincs nálam elég pénz.
Ha nem tudunk egymás anyagi hátteréről és igényeiről semmit, akkor mi a teendő?
22/F
Erről az egészről ez a történet jut eszembe:
Nyuszika kertjében nagyra nőtt a fű - ámde elromlott szegénynek a kis fűnyírója. Mit lehet ilyenkor tenni? Hát ugye, a szomszéd farkasnak, akivel nem túl jó nyuszi viszonya, van egy fűnyírója. Nyuszi így morfondíroz magában:
- Csak ideadja nekem a fűnyírót a farkas, igaz, hogy nem vagyunk túl jó viszonyban, de azért csak megszán engem a bajban.
Na, el is indul, már a saját kapujához ér, amikor ezt gondolja:
- Azért a farkas egy töketlen fazon, tutira le merem fogadni, hogy nem adja ide azt a vacakot - és már fordul is vissza a házába.
Otthon a kis házában eképp morfondíroz magában:
- Hát, mégsem esélytelen, hogy ideadja nekem a fűnyírót a farkas, elvégre ha ronda, gazos a kertem, az neki sem szép látvány.
Bátran nekilódul, és már épp a farkas kapujára teszi mancsát, amikor ez jut eszébe:
- Végül is miért adná nekem oda azt a drága gépet, hiszen semmi haszna nincs belőle, sőt, akár még el is ronthatom, azt is gondolhatja! - azzal zsupsz, hanyatt-homlok iszkol haza.
Otthon a nappaliban még midíg a fűnyíró jár a fejében:
- Áhh, próba szerencse, elvégre már én is tettem szívességet a szomszédnak, hát csak ideadja azt a fűnyírót!
Szépen, komótosan átmegy, becsönget, farkas kijön, megszólal:
- Szia nyuszika! Hát te miért jöttél?
- Tudod mit, farkas, b a z d meg a fűnyíródat!!!
Még nem is találkoztál a csajjal, lehet hogy ő fizetné is a saját részét, de máris lehúzzátok, hogy biztos egy pénzéhes rib@nc. Előítéletesek és pesszimisták vagyok, tisztelet a kivételnek.
Akinek nincs pénze vagy sajnál a nőtől tíz-húszezret egy randin, az ne randizzon.
Vagy menjen béna pizzázókba, rágcsálni az egyenkaját. A pizzázónál már csak a gyorsétterem és a mozi gázabb randihelyszín.
A kérdező menjen csaj a lánnyal egy normális helyre, gondolom a csaj nem véletlenül javasolta azt, ahova menni szeretne. Illene figyelembe venni a kérését, ha már egyszer megkérdezte a pasi.
Aki elvárja, hogy a férfi fizessen, az még nem pénzéhes ribi, egyszerűen szereti nőnek érezni magát, szereti, ha elhalmozzák, kedveskednek neki.
Én nem értem a férfiakat, hogy nem ér meg nekik egy nő pár tízezret? Mi lesz később, amikor majd el kell tartani egy családot, gyerekeket, nagy házat, két autót, fizetni a nyaralásokat, kozmetikát, a gyerek nyári táborát, a zsebpénzt, fogorvost, egyetemet stb.
Jobb korán hozzászokni, hogy az élethez pénz kell. És ha egy nő elvárja, hogy fizessenek helyette, az nem ribiség, hanem egyszerűen csak a férfi teljesítőképességének felmérése.
Már évezredek óta így működik a dolog. Kár ez ellen lázadni.
Ha nem vagy képes a nőre költeni, akkor menj el prostihoz. Ott olcsóbban megúszod, cserébe viszont nem lesz szerető barátnőd. Egyedül maradsz életed végéig.
Utolsó válaszoló, az rég rossz, ha egy nő ettől érzi nőnek magát. Szégyellheted magad. 10-20 ezret? Aha. Tudsz például főzni, háztartást vezetni? Mert ha te a férfiaktól a lóvét így elvárod, például a férfiak is joggal várhatják el, hogy mindennap háromfogásos ebédet főzzél nekik. Ez nem önzőség a részükről. Csak szeretnék melletted férfinak érezni magukat. Évezredekig remekül bevált. Ugye érted a célzást?
Mivel rengeteg olyan nő van a világban, aki nem így gondolkodik, mint te, ezért nem vagyunk a magadfajtákra szorulva.
Az szintén nagyon megtisztelő, amit a k*rvázásról írsz. Én (feltételezéseddel ellentétben) elsősorban azért járok valakivel, hogy egy társam legyen és nem azért, hogy legyen kit d*gni. Jó esetben egy nő is ezért választ párt, nem azért, hogy legyen, aki pénzeli.
Jesszasz, te férfi vagy...
Akkor főleg no comment...
Én egyet értek a 32-essel. De hát meg is látszik hogy ki a nő és ki a férfi. Most komolyan az összes pasi lehúzós ribancnak tartja a nőket??? Akkor mi a fenének kezdtek velünk? Háljatok egymással akkor.
Én nem fizettetnék magamnak az első randin, de az itteni férfi válaszolókat elnézve, akkor is a lehúzós ribi kategóriába kerülnék. :@
Szuper volt, végül oda mentünk, ahova javasolta és minden rendben volt, tízezer alatt kijött a vacsi, borravalóval egy tízes.
Aztán elmentünk hozzám, és szex is volt, a lány fantasztikus és simán megérte azt a kis pénzt a randi.
Nagyon kedves volt, ő tényleg nem követelőzött, hanem ehhez a szinthez van szokva, neki ez a természetes.
Tényleg nem lett volna jó ötlet egy mozizós-pizzázós gagyi randi, az nem az ő közege.
Össze fogom kapni magam és elkényeztetem, ahogy megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!