Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik egy lányra költeni az első pár randin? Elviszem egy étterembe, szórakozni, esetleg még egy bárba, akkor összesen mennyit várnak el a lányok?
Vagy a nők nem foglalkoznak az árakkal, amikor meghívják őket, azt rendelnek, amit akarnak és a férfi fizet? Van valami limit?
Lesz egy randim és elég jó helyen találkozunk, nem szeretnék beégni, hogy nincs nálam elég pénz.
Ha nem tudunk egymás anyagi hátteréről és igényeiről semmit, akkor mi a teendő?
22/F
Ettől tartottam, akkor inkább lemondjam a randit? Mert én hosszabb távon nem fogom tudni állni ezeket a kiadásokat. 10-20ezer egy randin, az rengeteg. Legalábbis nekem. És mit kapok cserébe? Ha tetszem és meg akar ismerni még jobban, akkor elhívhatom egy újabb randira, ahol megint otthagyok 10ezret. Aztán megint és újra és újra. És végig az egész kapcsolat alatt?
Most már kezdem érteni, hogy miért költenek inkább prostira a férfiak. Ennek töredékéből kijön és garantált a siker.
Kicsit elment a kedvem ettől az egésztől.
Senki nem mondta,hogy kell! Főleg nem 10 ezret! De mondjuk egy pizzás vacsorát illik az első alkalommal a fiúnak fizetni!
Egyébként nem mindenki diák!:) Diákkorban tényleg más, mint felnőtt korban ez az egész!
Mondjuk teny, hogy nalam is mindig böven több van, mint amennyit eleve raszannek az estere. Ha mondjuk spontan elmentek bulizni vagy taxizni kell stb.
Jobb lett volna, ha az elejen mondod meg a csajszinak, hogy ez tulhaladja a keretedet. Mondjuk töle is kicsit fura, hogy ö javasolja a legdragabb helyet elsö randira.
27 vagyok, de meg mindig kicsit ötlettelennek tartom a "vacsi-mozi" randit.
A masik, ami kellemetlenseget okozhat, ha összejössz vele, hogy tudod e hosszu tavon tartani a szintet. Ugyanis kesöbb miert nem viszed mar ilyen helyekre? Mar nem olyan fontos, mint az elejen stb...
Nekem is termeszetes, hogy en fizetek, de nem szeretnem, hogy alapbol ez legyen az elvaras. Ha meg egy lany szeretne fizetni, azt sem veszem sertesnek, de eszembe nem jutna erre celozni vagy ilyesmi.
ES MOST JÖN A JAVASLAT:
En azt tanacsolom neked, hogy rakd tele a penztarcad, hogy semmikeppen se kerülj abba a helyzetbe, hogy ne tudj fizetni, meg ha 84-es Rothschild champagne-t ker a desszert melle sem! Azt a penzt tekintsd elköltöttnek! Ne szamolgasd, ne törödj vele, ezt az összeget az est erejeig tekintsd jatekpenznek es elvezd gond nelkül az estet. Ha jol erezted magad a lannyal es meg szeretnel vele talalkozni, akkor, amikor mar fizettel es elhagyjatok az ettermet, annyit mondj, hogy: "Fantaszikusan ereztem magam! Ez abszolut megerte az ehavi költsegvetesemet!" Ezt ne szanalmasan mond, hanem lehetöleg a legnagyobb öszinteseggel (felteve, tenyleg az!). Ha erre be akarna szallni, kifizetni a reszet stb. SEMMIKEPPEN ne hagyd! Mert ez annak tünne, mint ha ezert mondtad volna es ez nagyon GAZ! Sokkal inkabb mond azt: "Ha szeretnel, majd legközelebb!"
Ezzel uriembernek bizonyulsz, tudtara adod, hogy szeretned ujra latni es rögtön az elejen öszinte vagy es nem nagyzolsz neki! Ha ezt nem ertekeli, akkor hidd el, nem kell ö neked!
Szerintem aki ilyen smucig, az ne menjen randizni. Egy nőre igenis költeni kell, kényeztetni kell. A nők is elvárják ezt. A magyar nők különösen!
Nem értem miért hazudják azt, hogy elég a séta, meg a kézen fogva csillagokat nézés, beszélgetés. Amikor a tetteik ennek szöges ellentét mutatják. Nincs is ezzel baj, csak ne hazudnák az ellenkezőjét. Unatkoznak, ha nem költenek rájuk, ha nincs mellettük egy támogató férfi.
A te partnered is maga javasolta a drága randihelyszínt, nem véletlenül.
A k.urvázás valóban olcsóbb és hatékonyabb... Nem véletlenül virágzó üzlet.
De ha rendes kapcsolatot akarsz, akkor költesz rá, és készülj fel, hogy a hátralévő életedben ezt kell tenned. Ha megnősülsz, akkor még sokkal többet kell majd költened. Ezért dolgozunk mi férfiak, többek között ez motivál minket a munkában.
Azt pedig vedd tudomásul, hogy egy nőt nem érdekli, hogy éppen nincs pénzed, ha ő menni akar étterembe, akkor menni fog, ha neki új autó kell vagy új ruha, akkor megszerzi. Veled, vagy mással, de kiharcolja, kiköveteli magának.
A közös teherviselést meg felejtsd el. Magyar nők olyat nem csinálnak, inkább továbbállnak egy gazdagabb férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!