Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi pénzt illik egy lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt illik egy lányra költeni az első pár randin? Elviszem egy étterembe, szórakozni, esetleg még egy bárba, akkor összesen mennyit várnak el a lányok?

Figyelt kérdés

Vagy a nők nem foglalkoznak az árakkal, amikor meghívják őket, azt rendelnek, amit akarnak és a férfi fizet? Van valami limit?

Lesz egy randim és elég jó helyen találkozunk, nem szeretnék beégni, hogy nincs nálam elég pénz.

Ha nem tudunk egymás anyagi hátteréről és igényeiről semmit, akkor mi a teendő?

22/F

2012. febr. 10. 10:44
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
59%
sajnállak benneteket hogy csak ilyen pénzéhes nőkkel találkoztatok és ezért így ítéltek meg minket:(
2012. febr. 10. 11:35
 22/42 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ezzel nincs baj, akinek nincs pénze vagy sajnálja a nőre, az inkább ne randizgasson.

Ez egy ilyen műfaj, én megértem a nőket, ez alapján is ki lehet szűrni a teljesítőképes férfiakat. Akik gondoskodnak majd róluk, nem önzőek, a nő áll a középpontban náluk.

Egy tartós kapcsolathoz rengeteg pénz kell, ez tény, de megéri. Különben egyedül maradsz.

Meg kell nézni a magányos férfiakat: a többségük smucig, vagy csóró. Akinek van pénze és képes kényeztetni a nőt, az sose marad egyedül.

2012. febr. 10. 11:39
 23/42 A kérdező kommentje:

Én nem szeretnék örökre egyedül maradni, és ez a lány nagyon tetszik nekem, annyira szép és aranyos, csak nem vagyunk egy anyagi szinten. A családja nagyon gazdag, az enyém meg nem, és nem is keresek sokat egyelőre.

Jó lenne összejönni, egy komoly kapcsolatra vágyom vele, csak nem tudom meddig bírom majd anyagilag. De majd összekapom magam és mindent megadok neki.

Ha valakit igazán szeret egy ember, annak mindent megadna és én úgy érzem, hogy ő ezt megérdemli. Pénz nélkül pedig nincs boldogság, ez a nagy igazság.

2012. febr. 10. 11:45
 24/42 anonim ***** válasza:
59%
szerintem a csajnak eszébe sem jut, hogy neked nincs elég pénzed, és később is nehéz lesz majd kinyögnöd a randik, ajándékok árát. Valahogy finoman add majd be neki, de csak pár hónap múlva, hogy te kevesebbet keresel, mint ő. Talán meg fogja érteni, hogy nem tudsz rá annyit költeni. Ha megszeret, biztos megérti, csak szerintem ő tényleg nem gondol ebbe bele, hogy van, hogy elfogy a pénz, mert nem ebben nevelkedett.
2012. febr. 10. 11:55
 25/42 anonim ***** válasza:
41%

11:39

Ez így baromság. Nekem van pénzem de amiért én megdolgoztam azt hadd költsem már a saját élvezetemre. Hobbi vagy gyűjtés az igen, de pénzsóvár nőszemélyek szponzorálása az nem a profilom.

34 ffi

2012. febr. 10. 12:00
 26/42 anonim ***** válasza:
0%

20., 22., ti hülyék vagytok.

A srác a smucig?? Szerintem meg pont a lány az. Ti meg balekok, ha hagyjátok magatokat kihasználni. Én úgy gondolom, hogy a randizás alatt illik a lánynak fizetni amit fogyaszt, de utána már mindenki a sajátját fizeti, illetve majd ha már együtt éltek, akkor hát bizony közteherviselés.

Nem komplett aki ilyeneket ír, mint ti. És nem igaz egyáltalán, hogy a magyar nők mind ilyenek. A szüleim és az összes fiú és lány ismerősöm egyetértenek velem, pedig apám egy kifejezetten udvarias, lovagias férfi és a többi barátomra is ugyanez áll.

Aki meg pénzéhes nőt választ és ehhez még asszisztál is, annak gratulálok.

Az anyagiasság pedig tudtommal nem azt jelenti, mikor a férfi nem szeretné a nő kiadásainak 100%-át állni...

2012. febr. 10. 12:12
 27/42 anonim ***** válasza:

Limit? Sztem már rosszul állsz hozzá. Nem az számít h mennyi pénzt tudsz belenyomni a csajba, hanem h jól érezze magát Veled (persze van olyan csaj is akinél a pénz a lényeg).

Azért az első randin illik fizetni a csajnak, pl ha meghívod egy pizzára, de azt h 3-4 helyre mentek egy este, és mindenhol te fizetsz, az már durva. És lehet h a csaj is kellemetlenül fogja úgy érezni magát. Ha meg elvárja h te fizess mindent, az meg rég rossz.

Sztem ha már meghívtad egy kajára, azt fizesd, utána én a helyedben már nem vinném sehova, max sétálni egyet, beszélgetni közben. Ha ez nem tetszik neki, mert nincs aki fizesse a szórakozását, akkor lehet egyből mást keresni.

2012. febr. 10. 12:41
 28/42 anonim ***** válasza:

Figyelj, azt is csinálhatod, hogy megmondod, hogy most konkrétan nem állsz úgy anyagilag, hogy erre a sok helyre menjetek, de egy mozi belefér és utána tudtok még sétálni ha gondolja.. vagy egyszerűen ráfogod h megrontottad a gyomrod:D

Ha megelégszik a mozival, akkor oké, ha nem, akkor baj van.. ha pedig mozizásnál még fel is ajánlja, hogy ő fizeti jegyet,üdítőt,rágcsát valamelyiket..akkor az is jó.. nem kell elfogadni, de ez egy jó jel. Legközelebb meg szépen el lehet fogadni, mert az sem jó, ha mindig te fizetsz, pedig ő felajánlja, mert így úgy érezheted, hogy milyen kedves, hogy fizetni akar, de nem engeded neki mert hát milyen már..De közben meg lehet hogy a csaj tudja, hogy nem fogod engedni, és csak úgy "poénból" mondja..hogy levegyen a lábadról..közben meg pénzt se vitt magával.. vagy esetleg kifizeti a dolgokat, aztán többet nem látod..az is érdekes lehet..

1-2 randit megér egy ilyen próba:)

2012. febr. 10. 13:19
 29/42 anonim ***** válasza:
41%

Lehet velem van a gáz, de én első randin mikor még csak az 'ismerkedős résznél' tartunk, szeretem a saját részemet fizetni. Ha már együtt vagyunk, akkor meghívhat, vagy én hívom meg. Szerintem így korrekt és senkinek nincs a pénztárcája kihasználva.

19/L

2012. febr. 10. 13:27
 30/42 anonim ***** válasza:

Én kényelmetlenül érzem magam, ha minden egyes alkalomkor a pasi fizet. Nem várom el, hogy ő fizessen, de a férfias büszkeségük nyilván úgy engedi nekik, így én szoktam hagyni, hogy az első randin ő fizessen. Fel szoktam ajánlani, hogy kifizetem a részem, ha azt mondja, nem, akkor nem. Viszont semmiképpen sem hívnám el olyan helyre, ahol nagyon drágák az ételek, még akkor sem, ha épp tudom, hogy a srác, akivel randizok, elég tehetős. Inkább akkor javaslok egy kávézót vagy pizzázót, mert rosszul érzem magam, ha a pasi sokat költ rám, függetlenül attól, mennyi pénze van. Ezen kívül volt már arra is példa, hogy a sráccal együtt mentünk bulizni, és tényleg, félóránként hozta nekem az italokat meg üdítőket, és tök kényelmetlenül éreztem magam, így aztán én is vettem neki ezt-azt aznap este, és nem csinált belőle problémát. Felajánlotta, hogy kifizeti, de mikor látta, hogy rázom a fejem, akkor eltette a tárcáját és megköszönte.

Szóval szerintem, ha a csaj tényleg rendes, akkor mondd meg neki nyugodtan, hogy ne haragudjon, rakjátok át másik helyre a randit, mert jelentleg nem állsz most úgy anyagilag, hogy oda menjetek. Ajánlj neki pizzázót vagy valami mást, amit ki tudsz fizetni. Nem hiszem, hogy baj lenne belőle :) Az meg, hogy azt az éttermet javasolta, egyáltalán nem biztos, hogy azért volt, mert pénzéhes stb, amit itt sokan mondtak. Mivel írtad, kérdező, hogy a lánynak gazdag családja van, lehet, hogy ők oda szoktak járni, és azt ismeri, és azért akart odamenni. Sok sikert! :)

20/L

2012. febr. 10. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!