Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok-Hölgyek! Mennyire zavar titeket a pocak?
Figyelt kérdés
A helyzet, hogy hízni akartam, felszedni kicsit a csonti testemre. Ez sikerült is, csak túl jól:) 76 kg lettem, karon, háton, mellen izmos, és nem utolsósorban szőrös is, a hátam és a vállaim kivételével:D (azért nem majomszindróma:D), de a hasam nem akart leállni a növéssel, és most pólón keresztül is látni, hogy előrébb ugrik, mint a mellem. Mennyire zavaró tényező nálatok, ill mennyire rontja az összképet ez a dolog? Engem zavar, de az istennek nem akar lemenni, pedig edzek rá... Vszínű, hogy együtt kell élnem vele. Mennyire rontja az esélyeimet? Ezen kívül jóképű vagyok, szép kék szemekkel, de nem tehetek linket képről, mert törlik a kérdésem:)2009. jún. 2. 02:23
11/11 anonim válasza:
szerintem se annyira zavaró. 175 cm mellé teljesen normális a 76 kg. és ha még jófej is vagy (mert a válaszaidból meg a leírásodból az derült ki), akkor egyáltalán nem zavaró:)
ne aggódj emiatt, ha valaki megkedvelt, akkor kicsi pocakkal sem változik meg a véleménye. akinek meg megváltozik, azzal ne törődj!:)
a kis edzés tényleg nem árthat meg, és még jobban is fogsz tőle kinézni, és egészségesebb is leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!