Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok-Hölgyek! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok-Hölgyek! Mennyire zavar titeket a pocak?

Figyelt kérdés
A helyzet, hogy hízni akartam, felszedni kicsit a csonti testemre. Ez sikerült is, csak túl jól:) 76 kg lettem, karon, háton, mellen izmos, és nem utolsósorban szőrös is, a hátam és a vállaim kivételével:D (azért nem majomszindróma:D), de a hasam nem akart leállni a növéssel, és most pólón keresztül is látni, hogy előrébb ugrik, mint a mellem. Mennyire zavaró tényező nálatok, ill mennyire rontja az összképet ez a dolog? Engem zavar, de az istennek nem akar lemenni, pedig edzek rá... Vszínű, hogy együtt kell élnem vele. Mennyire rontja az esélyeimet? Ezen kívül jóképű vagyok, szép kék szemekkel, de nem tehetek linket képről, mert törlik a kérdésem:)
2009. jún. 2. 02:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj ezzel:) én nem nagyon bukok a csonti pasikra...de ha helyes vagy stb sztem egyáltalán nem baj,hogy van 1 kis pocakod...azt jól teszed,hogy edzel rá...ebből a pár sorból amit írtál vicces srácnak tűnsz..még 1 jó pont...szerintem úgy vagy jó ahogy vagy..és amúgyis...ha van aki szeret,az mindenhogy szeretni fog...nem számít,hogy mekkora pocakod van,hiszen ő így szeretett meg téged...ne törődj ezzel:) csak tartsd magad jó formában és ennyi...egy kis edzés még senkinek nem ártott meg:)
2009. jún. 2. 03:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj ezzel:) én nem nagyon bukok a csonti pasikra...de ha helyes vagy stb sztem egyáltalán nem baj,hogy van 1 kis pocakod...azt jól teszed,hogy edzel rá...ebből a pár sorból amit írtál vicces srácnak tűnsz..még 1 jó pont...szerintem úgy vagy jó ahogy vagy..és amúgyis...ha van aki szeret,az mindenhogy szeretni fog...nem számít,hogy mekkora pocakod van,hiszen ő így szeretett meg téged...ne törődj ezzel:) csak tartsd magad formában és ennyi...egy kis edzés még senkinek nem ártott meg:)
2009. jún. 2. 03:11
 3/11 A kérdező kommentje:

Tényleg nem lehet baj, ha 2X is leírtad.:D Elsőre is megértettem, de azért a nyomatékosság kedvéért másodszor is elolvastam (nem tehetek róla, de lelket öntött belém:D)

Köszönöm szépen a bókokat, pirulok mint a főtt rák:)

Esetleg más véleménye?

Amúgy 175 cm magas vagyok, és 23 éves:)

2009. jún. 2. 08:08
 4/11 anonim válasza:
iiiimádom a pocakot! szerintem szexi, én direkt beindulok tőle. Ha van mellé izmod is, akkor meg főleg semmi okod aggodalomra.
2009. jún. 2. 09:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm szépen:) Akkor csak szerintem rossz így? Megnyugtató, hogy azt írjátok, hogy nem gáz.:) Várom még a véleményeket:)
2009. jún. 2. 11:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! A 175cm mellé a 76 kg azért még nem olyan vészes... Talán még egy picit férfiasabb is, ha valakinek van egy kis pocija. Én sem szeretem a csontkollekciókat. :)
2009. jún. 2. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is bejön a pocak!!!Szerintem szexi nagyon is!És a jóképűség mellett még szerény is vagy az pláne bejön:D:D

Jó fej pasi lehetsz!

2009. jún. 2. 12:18
 8/11 anonim válasza:
Szerintem sem baj hogy van egy kis pocak. Nekem még tettszik is.. de ne mások véleménye legyen az ami dönt. A te tested a te lelked épsége a lényeg, ha neked nem tettszik akkor hajrá, edz rá tovább, de ha elfogadod magad akkor Király!!! felesleges parázni miatta. Pici poci =aranyos :) már tényleg csak a kép hiányzik!! :(
2009. jún. 2. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:
hát én ezek után kieresztett hassal fogok járni :D:D:D
2009. jún. 3. 11:26
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszike, aranyosak vagytok:)

Nem is tudtam, hogy a pocakot lehet szeretni:)

Már mind1, 1 tapasztalattal gazdagabb lettem:)

Hirtelen nem is akarom olyan gyorsan leadni:) Na de mind1, mint tudjuk kutyából nem lesz kelkáposztafőzelék, úgyhogy szerntem én ilyen pocak-man leszek, nem akar lejönni az a has:)

Átkereszteltetem magam Tüdőnek:D

2009. jún. 3. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!