Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a normális srácok?!
Figyi én nem szoktam trollkodni (najó néha :D) vagy beszólni és kritizálni egy kérdést de már ne is haragudj de ez a 19edik ilyen kérdés a mai nap folyamán.
Hát nem akarod beírni a keresőbe hogy normális srác? Minden kérdésbe ugyan ez van amit te leírtál .
na mind1.
Ez a kérdés is elég Princess Edition de normálisan válaszolok.
Figyelj. Én pont az a nagyképű szemétláda vagyok akinek csak arra kell egy lány :P :D . De ki nem akar megdugni egy jó csajt? Mindenki akar. Persze sokaknak nem jön össze! DE attól még minden férfi akar!
Viszont képzeld el :Én meg egy normális komoly lányra vágyok. Akivel szerelmesek lehetünk egymásba. És arra várok ,hogy azt a sok szeretetet és gyengédséget ráárasszam ami bennem van és soha nem tudom vagy nem tehetem meg ,hogy kimutatom. Viszont ennek oka van ,hogy ilyen rossz-kisfiú lettem de nem vágyom másra, és tényleg nem. Csak arra ,hogy találjak egy számomra mindenkinél gyönyörűbb, csodálatos, kedves jó lelkű kis tündért. Akit a tenyeremen hordozhatok. És átölelhetek erős kezeimmel :D :D :D xd Jó erről ennyit.
Szóval lehet mégsem tartozom bele az általad leírt kategóriába. Talán mert van egy csöpp eszem vagy kitudja. Szóval ne add fel kislány , lehet épp álmaid paliját szalasztod el ha elkeseredésedben szétteszed a lábad a tömbház menőjének ;)
De rájöttem ,hogy nem b*sznak át minden sarkon és igenis érek valamit. Annyit biztos hogy nem fognak kihasználni megcsalni stb. És hogy szeretnek is, sőt még olyan ember is van akibe megbízhatok. Nemtudom érthetően leírni de jelenleg, Teljesen nyugodt vagy , elégedett és bárkivel szóba elegyedek , tényleg mindenkivel ki tudok jönni ha akarok. Ebbe a csábítás is bele tartozik. Szóval pozitívan kezdtem el nézni a dolgokat. De azért megmaradt a józan eszem és dominanciám. Így mondhatja rám esetenként néhány szerencsétlen hülye hogy nagyképű vagyok vagy csak arra kell egy lány.
Az meg hogy kihasználom a külső adottságaimat és emiatt nagy képű lennék? hát NONSZENSZ :D
A lényeg ,hogy vannak normális srácok, én is ismerek . Sőt kettőt is :D És egyáltalán nem csúnyák vagy buták. Te meg nyiss az emberek felé. Valljuk be nem találod meg a hercegedet ,ha csak Gyk-n szomorkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!