Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a normális lányok? Ne csaljon meg, lehessen vele beszélgetni, szeressen. Ennyi az igényem, ezek akkora dolgok a mostani lányoknál? 22/F
Már bocsi, de ha egy seg.gfej vagy akkor, nevárj mást :D
Ám igaz vannak olyanok de tudni kell választani :D
"Már bocsi, de ha egy seg.gfej vagy akkor, nevárj mást :D" - és ez neked miből jött le, hogy ő olyan?
Egyébként vannak ilyen lányok, csak nehéz rátalálni.
Kedves kérdező, ezt akár én is kérdezhetném, nagyon hasonlóan gondolkodunk.
Sajnos én sem találok normális lányt, aki szeretne, pedig csak egy lány kéne nekem, akit szerethetnék és ő is engem, én biztos nem csalnám meg, mint sokan manapság, de persze a jó fiúk manapság nem menők, ez van.
Talán nekünk is bunkóbbakká meg s.ggfejekké kéne válnunk és mindjárt férfiszámba vennének.
22/F
Jajj,légyszíves ne legyetek bunkó,agyatlan állatok,mert azokra a normális lányok nem buknak,higgyétek el.Ha velem bunkó lenne a barátom,tuti elhagynám,de szerencsére találtam egy normális srácot,aki az első barátom és még mindig szeretjük egymást.
Nekem a humorérzék fontos,meg az,hogy legyen kisugárzása egy pasinak.Ha jó a dumátok,az már fél siker.
22L
Nekem alap dolog lenne ha szeretném a fickót. :) Bunkókkal nem illenék össze.. Senkit nem tudnék annyira szeretni, hogy hagyjam magam megalázni... Néha előny a büszkeség. :)
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!