Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ha van pc meg a tetkótok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha van pc meg a tetkótok akkor egy lányon is elviselitek pl ha van egy orr pcje?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Orr-pc?

Úr isten, már itt tartanak a japánok?

2012. febr. 5. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Eléggé valószínű hogy igen.
2012. febr. 5. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:

piercing ti nagyonhülyék

amúgy nekem semmi sincs

barátnöm tetkója szép, de pct nem szeretnék rajta látni

2012. febr. 5. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
személy szerint én nem szeretem a lányokon az orr és a nyelv piercinget.ami viszont kimondottan tetszik az a köldök piercing.
2012. febr. 5. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak a hüvelypiercing jön be, imádom amikor úgy csörög közben, mint a menzán az evőeszközös vályú ahhhh
2012. febr. 5. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze. Lehet tetoválása is!
2012. febr. 5. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nincs vele úgy általában, ha egy lánynak piercingje vagy tetoválása van. Viszont ha párkapcsolatról lenne szó, akkor már úgymond "kizáró" ok rögtön az elején. Még akkor is, ha szupermodellbombázóról van is szó... Nekem a konzervatív stílus a zsánerem :D
2012. febr. 5. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!