Milyen tetkót ajánlotok nekem és a páromnak? Vagy nektek milyen van ami a párotokra emlékeztet? (a nevét nem tetováltatnám magamra) és hol van a tetkótok?
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:44
teljesen egyetértek...ha nem te találod ki (illetve ti) és szerettek bele a tetkoba, sose lesz jo....késöbb zavarni kezd és nem fog ugy tetszeni...én évekig gondolkodtam a tetkomon..és a végén 3 szó lett belőle...de tudom, hogy ezt soha de soha az életbe nem fogom megbánni...
23L
,,Fecske Tetoválások Jelentései
A fecske tetoválásnak sok jelentése van. A hajósok körében a fecske volt a kedvenc tetoválás, mivel a part közelségét jelzi. Boldogság, remény a tavasz érkezésének a szimbóluma. Sokan a termékenység az átalakulás és az új dolgok hírnökének tartják. Az állandóságot, hitet, hűséget és a bátorságot is jelképezi. ''
itt találtam: [link]
elég sokmindent jelent,de szerintem(ha egyszer megtetszett valakinek) az a fontos,hogy a "gazdája" milyen jelentéssel ruházza fel...na meg itt az olvasottak közt(ld. az idézett szövegem) nincs semmilyen "gáz" jelentés...:/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!