Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen tetkótok van?

Milyen tetkótok van?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
japán stílusú sárkány van a lábamon.
2011. márc. 30. 17:03
 2/9 just.me ***** válasza:
Nekem nincs, de évek óta terveztem egy tetkót magamnak, mert jelentése van számomra, a mintát/ábrát nem tudnám levázolni neked, de 3 kis csillag veszi körbe. :) Majd a lapockámon lesz, ha elég pénzem lesz rá.
2011. márc. 30. 17:15
 3/9 anonim ***** válasza:

egy M betű van rám tetoválva. :)

barátom nevének kezdőbetűje,meg az enyém is egyben :D

2011. márc. 30. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Kislányom neve a bal karomon.

Meg ha minden jól megy, nemsokára lesz még egy a derekamon.

2011. márc. 30. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Jobb egész lábfejes gyönyörű pillangó,Bal csukló pillangó,intimem nonfi(nem az a gagyi),két csípőcsontomon 1 1 monogramm:)
2011. márc. 31. 10:07
 6/9 A kérdező kommentje:
én most tervezem, hogy csináltatok majd egyet. A nonfiguratívok nekem is tetszenek, de nem találtam egyet sem ami úgy igazán megfogott volna :) szóval még gondolkozom..
2011. ápr. 6. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
American Idiot-os szív gránát kicsit átgondolva a fülem mögött, varjúk a tarkómról repülnek a vállamra, és az első gitárom van a vádlimon:)
2011. jún. 5. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
03-30 20:20 vagyok, megvan a második, egy szívalakú lakat, 2 oldalán lánccal a derekamon, benne egy dátum:-)
2011. jún. 5. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
jobb lapockát fedő vörös rózsa sötétzöld levelekkel belőle pókhálók jönnek ki és ez végigfut a nyakamon oldalt és rá a vállamra is egy picit, bal nyakrészem oldalán kicsi pókháló, fülembe koponya vörös szemmel.
2011. okt. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!