Miért ellenzik annyira a tinézsereknek a tetoválást? És nektek tinik nektek milyen tetkótok van? (kor)
Figyelt kérdés
Nekem van egy tetoválásom és az anyukám nem is ellenezte sőt még bíztatott is,de a barátnőmnek még a hajfestést se engedik.2010. aug. 21. 21:34
1/10 anonim válasza:
Azért mert ez egy olyankor, amikor nagyjából havmta változik az ízlés, és ha ilyenkor megcsináltatja, könnyen meglehet, hogy 5-10 év múlva, amikor benő a feje lágya, nem fog neki tetszeni. :)
2/10 anonim válasza:
Minden szülő más, egyesek konszolidáltabbak és jobban fogják a gyerekeiket mint más szülők. Általában azokból az emberekből akiket jobban fognak a szülők sokkal felelősségteljesebb felnőttek lesznek. Mikor én az első tetoválásom csináltattam 20 voltam és a hajfestést nekem se engedték 18 alatt. Bár nem is akartam állandoan festeni csak egyszer kiprobálni. Szerintem ezzel nincs gond hogy nem engedik a szülök a tetoválást, hajfestést, sminket. Mindennek eljön a maga ideje.
3/10 anonim válasza:
esetleg mert hülyén néz ki egy varrot bőr? :)
Pedig nem vagyok konzervatív, 17évesen piercingem is volt. Aztán benőtt a fejem lágya. Most egyetemen tanulok, 1-2 embert ha láttam, akinek tetkója volt.
22F
4/10 anonim válasza:
Nekem nincsen. Nem is akarok.
Képzeld el 70 évesen pl. egy pillangó lenne a hasadon és tiszta ránc meg minden... Nem lenne undorító???? Hát DE!!
5/10 anonim válasza:
és? ki a fene nézegetné a hasamat 70 évesen, úgy őszintén? szerintem a tetoválás szép, főleg ha jelentése van. valami fontos, ami minding velünk van(nekem pl van egy tetkóm a nagymamáim emlékére). el sem tudom képzelni egyesek hogy élhetik úgy a mindennapjaikat, hogy ezt meg ezt nem teszem meg, mert mi lesz öregen. hát, én a fiatal éveimet nem az öregkorra való felkészülésnek tartom. ami a jóízlés határaiba belefér, az jöhet. amúgy 2 tetkóm, mindegyik takarható helyen(lapocka). 18 évesen csináltattam az elsőt, a másodikat nemrég. 20/L
6/10 anonim válasza:
elég lazák a szüleim, sminkelni is engednek, a hajamat nem akarom befestetni, de a tetkót nem engedik. és nem is igazán szeretnék, főleg azért, mert nincs miért. ha meg nincs jelentése, szerintem semmi értelme, és persze benne van a pakliban, hogy tetszik egy minta, de pár és múlva már nem fog. mindenesetre, amilyen típus vagyok, nem tartom kizártnak a tetkó lehetőségét majd egyszer!=)
14/L
7/10 anonim válasza:
Ráadásul még nyúlik is a bőr és eldeformálódna.
8/10 anonim válasza:
tegnap 22:00 a számból vetted ki a szót! én sem írhattam volna szebben. végre egy normális ember :) kérdező: én is 18 évesen csináltattam az elsőt, és ne tudd meg előtte pár évvel miket tetettem volna magamra ! :D olyan dolgokat amik ha most rajtam lennének hát nem lennék túl boldog. sokat változik az ember izlése amíg felnő, ezért nem jó ötlet túl fiatalon. ennek az első tetoválásomnak semmi jelentése nincs, csak úgy van mert tetszik :) pár napja viszont megcsináltattam a másodikat, ami a macskám emlékére készült, aki pár hete halt meg és szinte a legfontosabb volt nekem. ne hamarkodd el mert tényleg változni fog még az izlésed ! mindjárt20/L :)
9/10 anonim válasza:
nekem 14 évesen engedték a hajfestést, 16 évesen a tetkót. mielőtt jönnének a vélemények, teljesen normális szüleim vannak, nem vagyok elkapatva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!