Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig menjunk el a pasinkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hercsi...:) kérdése:

Meddig menjunk el a pasinkal 14 evesenn?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*játékbolt, elnyomtam. a lényeg, hogy ilyen fiatalon semmi szexualitás!
2012. febr. 3. 20:13
 12/16 anonim ***** válasza:
20.10. Akkor pardon!
2012. febr. 3. 20:13
 13/16 anonim ***** válasza:

amerikáig :P

- Én 14 évesen pettingeltem először, aztán 2 hónap után otthagyott a csaj...

most 16/f vagyok :)

2012. febr. 3. 22:34
 14/16 anonim ***** válasza:
én is 14 vagyok a pasim 16 ... csók az ugye alap, mi addig mentünk el hogy a házukban voltam, és az ágyán egymáson fekve smároltunk...de szüz vagyok és az is maradok...csak tapi volt, meg ilyesmi...szerintem nem érdemes sokkal többet megengedni...de nem tudom mióta vagytok együtt? mert attol függ:))
2012. febr. 4. 15:13
 15/16 anonim válasza:
sztem 14 évesen nem kell pasizni...taknyosok vagytok még mind a ketten (reméljük mind a ketten,és a pasid nem 40 éves...ugyanis ez sem egyedülálló példa manapság)
2012. febr. 4. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
a pasim 15 éves...és a szerelem nem kortol függ...és az érzések sem...én nagyon szeretem a barátomat, ő is engem...persze nem kell egyből elvesziteni a szüzességet...de ez a kommet ... hát uristen ekkora parasztot..emberek vagyunk , nem ribancok..persze azok is vannak, de én nem vagyok az...szeretem a barátomat, ő is engem...ugyhogy mind1...mégegyszer....nem kortol függ...hanem attol h mennyi ideje vagy együtt a barátoddal, és hogy igazán szereted e ...ez a véleményem...
2012. febr. 4. 16:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!