Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelt nővel randiztatok már? Vagy csak online beszélgetés során volt ilyen élményetek? Miben/hogyan nyilvánult meg a beképzeltség?
Egyszer egy olyan nővel ültem be egy kávéra, aki csak magáról tudott beszélni, a munkájáról, a beosztottairól áradozott nagy büszkén, de 1 óra "beszélgetés" alatt kb semmit nem kérdezett rólam. Jó hallgatóság vagyok, de amikor 1 órányi tömény önfényezés után meguntam, leállítottam és elmondtam neki a fentieket. Kissé meglepődött, de megköszönte az őszinteségemet. Én is megköszöntem a lehetőséget és elköszöntünk egymástól.
Nagyon fura volt, különösen az utána következő párommal összehasonlítva, akivel 4 évig voltunk együtt, aki egy nagy multinál volt vezető beosztásban, nála soha nem tapasztaltam ilyet.
Tiktokos csaj elég jól megy neki sokan dobálnak nála. Nem randi de közös programok.
Bár én tovább mennék. :-)
Pl voltunk a telefonjára fóliát venni most talán az almás 16 van neki.
Mondja az eladó hogy vagyon hasonló fólia kell a 15 és a 16-ra.
Mire a nő tudom mert van otthon egy olyan is.
Én éreztem magam kellemetlenül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!