Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?

Figyelt kérdés
a barátom azt akarja hogy pénteken menjek átt hozzá de csak ugy tudnák át menni,hogy ha elaltatom a hugom és elmegyek.apuék hajnal 1-2 órakor jönnek haza de én félek hogy rajta kapnának,a barátom be akar mutatni a családjának azért kéne áttmenni hozzá. amugy nappal a szüleim nem engednek sehova. mit csináljak?
2008. ápr. 4. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem menj el:)
2008. ápr. 4. 16:50
 2/9 A kérdező kommentje:
de melletünk van egy ház és odt lakik a papám,hogy menyek el? hogy csináljam?
2008. ápr. 4. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:

hm.

Semmi esetre se javasolnám, hogy elmenjél, ha rádbízták a hugod. Nem tudom te mennyi idős vagy és a hugos mennyi idős, ez nyilván szempont, de a kiderül akkor egy életre elásod magad a szüleid elött. Arrol nem is beszélve, hogy ha történik közben valami a hugoddal.

Mondjuk nem az a gondolat sem gömbölyű, hogy a hugod elalszik és te utána akarsz átmenni. Mikor alszik el a te hugod?

2008. ápr. 4. 17:21
 4/9 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok a hugom 8
2008. ápr. 4. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem bezséld meg a szülleidel hogy ez most fontos és 1-2 órára had legyen a hugod a papádéknál !! mond el nekik hogy bemutata fiúd a családjának és nem akarsz le égni stb stb..!! Szerintem megértik majd!! És ne ieneken forgasd az eszed!!
2008. ápr. 4. 17:31
 6/9 A kérdező kommentje:
de nem értik meg ISMEREM ÖKET meg most még büntibe is vagyok
2008. ápr. 4. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
és ha vinnéd a hugodat is,én nem egyszer el vittem már az öcsémet és le kenyeresztem h egy szot se szoljon.nálladmeg 8 éves a hugod azért öt még jobban le lehtne enni a lábárol.de otthon semi esetre se hagyd.mert ténnyleg történhet vele valami,és az nem hiszem h megtudnád bocsájtani magdnak,ügye???az el hiszem h a szüleid nem értik meg mert vannak ilyen szülök akik szigorubbak ami nemisbaj mert elég fiatalka vgy még 13 évesen legyenek is ilyenek veled addig jo mig fognak ezt hidd el még ha néha nehéz is elfogadni ezt.de a kérdéedre az én tanácsom h vidd el magaddal a hugodat is és max 1orát maradjatok és mindenki jol jár,ha esetleg ez sem jo,mert félsz h aelszolja majdd magát a szüleidnek,akkor beszélj a papádékkal hogy mi a helyzet és h vigyázanak már rá egy kis idejig amig te elintézed ezt a számodra fontos dolgot,haa ök sem engednekel akkor sajnos le kell h mondj rola:(:(:(és majd legközelebb.viszont most eszembe jutott még egy dolog hivd át egy barátnödet h vigyázona hugodra amig alszik,és akkor a hugod se tudja h el menttél és baja se történhet..de te igyekezz haza sok sikert
2008. ápr. 4. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne vidd el hugod. Én mikor 15 éves voltam akkor csináltam hasonlót a húgommal és a mai napig (22 vok) bánom. És az sem jó ha szüleid tiltása ellenére csinálsz vlmit, főként ilyen pasis dolgokban. Fiatal vagy még és féltenek. Ülj le velük beszéljétek meg, hogy miért nem engednek el. Mond hogy csak 1-2 óráról lenne szó. Biztosítsd őket arról, hogy megbízható vagy, ha kell szánj rá egy két hetet hogy bizonyits, stb... Mondj el nekik mindent őszintén, pláne ha falun laksz te is és a srác is, vagy olyan helyen lakik a srác ahol ismernek téged, mert tapasztalatból mondom, ha más valakitől tudják meg a szüleid az lehet már a 10. elferdített változat. Hidd el jobb az egyenes út. De ha hazudsz is a húgodat ne rángasd bele, bánni fogod. Hidd el tapasztalat! Sok sikert!
2008. ápr. 4. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
szilvás buktát, mert azt szeretem
2011. febr. 22. 02:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!