Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK, FIÚK! SEGÍTSÉG!?
a szitu a következő: egy alkalomkor láttam egy csávót..akivel pár szót váltottam, másnap be is jelöltem facebookon.. és ő rám is irt pár nap múlva..szépeket mondott..és a végén még irta is hogy reméli hogy beszélünk még. (van barátnője) viszont azóta nem irt (3 napja) így likeoltam facebookon a
profilképét azzal a reménnyel hogy így rám ír. DE NEM. talán fél tőlem,hogy nekem ő nem jön be? vagy most mi legyen? irjak én rá?? az olyan snassz... segitsetek! köszi
szerintem az lehet a baj hogy nem jelölted be szomszédnak farmville-n :S:S:S:S:S:S
facebook regelés és profilkép 'likeolás' után ez alap dolog. hordelmagad.
"egy alkalomkor láttam egy csávót..akivel pár szót váltottam, másnap be is jelöltem facebookon.. és ő rám is irt pár nap múlva..szépeket mondott..és a végén még irta is hogy reméli hogy beszélünk még. (van barátnője) viszont azóta nem irt (3 napja) így likeoltam facebookon a
profilképét "
"hogy reméli hogy beszélünk még. (van barátnője) viszont azóta nem"
"(van barátnője)"
"van barátnője"
"barátnő"
hmm...... Lehet foglalt a csávó, és nem akarja megcsalni a barátnőjét?
"de akkor miért írja hogy reméli beszélünk még,meg hogy jól nézek ki..???!"
Mert udvarias.
Ki nem xarja le! Van barátnője: Ha most megcsalja veled, szerinted ha majd (legjobb esetben) te leszel a barátnője, téged majd nem fog megcsalni?! Sőt: Szerinted ha veled megcsalja, mással nem?! Még az is lehet, hogy sorszámot kaptál! :D
Szerintem írj rá, de csak hogy legyen már valami, mert már ennyi időt sem volt rá érdemes vesztegetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!