Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek bejönnek az orvosok/orvostanhallgatók?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy tényleg vonzónak tartják-e az ilyen területen dolgozókat, vagy esetleg csak magas fizetést(ami sajnos nincs is) látnak bennük?2012. jan. 28. 16:52
11/15 anonim válasza:
nem ettől függ. engem nem az győz meg róla, hogy kedvelek-e valakit, hogy mit dolgozik, vagy mennyi a fizuja, a személyisége a lényeg. viszont ha emiatt a munka miatt nincs rám ideje, az már zavar. de amúgy semmi köze ahhoz, hogy tetszik-e vagy nem
12/15 anonim válasza:
Nekem maximum annyiban "jönnek be", hogy intelligensek, ami számomra nagyon is fontos egy kapcsolatban. (Sőt, szeretem, ha egy pasi okosabb nálam, és érzem, hogy van hova fejlődnöm mellette :) )
Egyébként nem választanék a munkája miatt senkit, de nem hátrány, ha orvos/orvostanhallgató az illető :)
13/15 anonim válasza:
Igen, vannak nők, akiket zavar az intelligencia,bár én ezt sosem fogom megérteni.
Mit kezd bárki egy unintelligens emberrel? Mert én azon kívül, hogy hülyét kapok nagyjából semmit.
Szóval nem az számít, hogy orvostanhallgató, felőlem fodrász is lehet, csak legyen intelligens, akkor nyert, de ilyenből elképesztően kevés van. Sokkal kevesebb, mint jóképű férfiből.
15/15 anonim válasza:
De csak azért, mert azon fáradoznak, hogy más embereken segítsenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!