Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvostanhallgatók tényleg nagyon "belterjes" közösség?
Figyelt kérdés
A medikák általában mennyire csak medikusokkal állnak szóba/randiznak (érdemben)? Más nem is jöhet szóba náluk? Csak mert... ha találkoznék egy aranyos, szép, kedves (kicsi rá az esély) normális medikával, bátran el merjem hívni randizni, vagy borítékolhatom, hogy nemet fog mondani, csak mert nem vagyok orvos? 27F2011. dec. 8. 00:43
1/8 anonim válasza:
Hát köbö olyan lenne, mintha egy kínaival jönnél össze, aki egy picit tud magyarul :D
2/8 anonim válasza:
Valóban sokszor medika csak medikával kezd, de ennek nagyon egyszerű okai vannak. Iszonyú sokat kell tanulni, ami a szabadidő nagyrészét elveszi, majd később jön a lehetetlen ügyeleti rend. De nem sok átlagemberrel lehet beszélgetni orvosi témákról, vagy hogy ki mit boncolt. Ráadásul a medika nap 24 órában az, imád róla beszélni, tanácsokat adni, ezt kevés laikus tolerálja. A páromat még az egyetem előtt ismertem meg, és sajnos sok problémánk adódik a fenti okokból.
3/8 A kérdező kommentje:
Aha, kösz... :) azért ebben nagyon toleráns tudnék lenni, de persze ez nincs a homlokomra írva.
2011. dec. 8. 01:20
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem jársz jól vele... Csak a gond lesz belőle...
5/8 anonim válasza:
Hülyeség, az orvostanhallgató is EMBER, tévedés, hogy a nap 24órájában a boncolásról, meg mindenféle orvosi témákról beszélnénk (leszámítva az elvakult strébereket, na de ők nem is randiznak). Általában azért jár orvostanhallgató orvostanhallgatóval, mert mivel mindkettőjüknek kevés az ideje, tudják, hogy keveset érnek rá, jobban tudják tolerálni az idő hiányt és a hasonlókat. Meg persze miután sok időt tölt az egyetemen, és keveset szórakozik, valsózínűbb, hogy az egyetemen fut össze valakivel, mint a sarki közértben. Ettől függetlenül sokaknak van nálunk is 'külsős' pasija, és nincs közte semmi különbség... (amúgy ha valami perverz vagy, aki csak medikákra bukik, akkor valószínűbb, hogy ezért fognak nemet mondani:D)
6/8 anonim válasza:
Ja, amúgy az én párom is 'laikus' és imádom, a legtöbb orvostanhallgató srác célorientált, teljesítménymániás sznob, akikről kiver a víz.
7/8 anonim válasza:
Orvostanhallgató vagyok, a barátom nem az. Igaz, még az egyetem előtt jöttünk össze.
Az egyik barátnőmnek szakmunkás a barátja, a másiknak tanár, a harmadiknak vmi tesis szakot végzett, a negyediknek zeneművészetis.
Persze van olyan is, akinek orvostanhallgató.
Sztem azért annyira nem "belterjes", mint ahogy te gondolod.
Egyébként nem azért gyakori az, hogy orvostanhallgató orvostanhallgatóval kezd, mert más nem felel meg neki, vagy mindenkit lenéz. Egyszerűen kevés ideje van, és a legtöbb időt a sulitársaival tölti. Plusz kevés olyan ember van, aki képes tolerálni azt, hogy néha találka helyett tanulni kell.
8/8 habibi válasza:
Ez nem igaz, kedves kérdező! Az én párom nem orvos, még a közelében sincs, barátnőm párja autószerelő, a másiké művész... Olyan nincs, hogy csak orvostanhallgatóval jöjjünk össze. Hidd el nekem, örülök hogy nem orvostanhallgató a párom, mert akkor még otthon is erről beszélnénk... fujj...nem! Tehát hívd el! Bátran!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!