Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a 180 centi magas, vagy magasabb lányokról?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 15:24
31/43 anonim válasza:
"Hosszú lábú asszony!
Téged meg kell kapnom!
Ma mééég!!!"
32/43 anonim válasza:
198 centimmel abszolút nyerő a 180 mondjuk,de azért a 190 et ne érje el,mert az már elég érdekes.
33/43 anonim válasza:
szerintem az az érdekes, hogy ittvagyok a 180cm-mel lányként, és itt gykn egy csomó fiú írt hogy 190cm körül van... gykn kívül meg alig látok nálam magasabb pasikat..:D
34/43 A kérdező kommentje:
haha, utolsó, detto.:D
köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 10. 16:38
35/43 anonim válasza:
ez a kérdés magához vonzotta a magas embereket :)
36/43 anonim válasza:
akkor a magas lányok miért nem vonzzák annyira a magas fiúkat? :)
37/43 anonim válasza:
Nemtudom :S amúgy élőben és nagyon ritkán látok 170cm-nél magasabb lányokat :/
38/43 Ajsa válasza:
Engem az idegesít amikor mindenki megnézni hogy milyen cipő van rajtam. :)
39/43 anonim válasza:
Én is magas vagyok és sokan csúfolnak is miatta ( már a szüleimet is lenőttem)
De ez van ezt kell szeretni *-*
amúgy is imádok kosarazni meg futni
15/L
40/43 anonim válasza:
nekem bejőnek a nálam magasabb lányok jobban tetszenek mint a velem 1magasak vagy nálam alacsonyabbak
én 175cm vagyok
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!