Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a 180 centi magas, vagy magasabb lányokról?
A modelleknek azért kell magasnak lenniük, hogy a kifutón messziről is lássák őket. Ők tulajdonképpen csak hirdetőtábla, amire ráaggatják a ruhát. Fotómodell bármilyen magas nőből lehet, csak nehezen tud érvényesülni a fotómellek többségét kifutón is dolgoztatják.
De igen, olyanok, mint a stuccok.
He-he. Mindenki a magas lányokra bukik ELMÉLETBEN? és a GYIK-on, de ugye magassarkúban neked már vigyázni kell, hogy ne tekeredjen a nyakad köré a villanydrót, ha sétálsz az utcán. :DDDD
Ha egy alacsony csaj magassarkúban olyan magas, mint én, az jó. ha magasabb, akkor nem érdemes vele függőleges helyzetben kapcsolatot létesíteni vele, kivéve ha az a kapcsolat azt jelenit, hogy a melle közé dugom a fejem.
Várbuszra azért ne szállj fel. Bevered a fejed:D
180 centisen a villamos kapaszkodóba is be lehet verni. 47-49-es rulez:D
Én már "öreg motoros vagyok" (valószínűleg kilógok abból a halmazból, akiket kérdezel), de azért elmondom a véleményem (hátha mégis használhatónak találod).
Szóval, a hivatalos válaszom ez: Ők (180 cm magas és a feletti lányok, asszonyok) is ugyanolyanok (szépek v. csúnyák; okosak v. buták; vadítóak v. hidegek; stb-stb.) mint az alacsonyabbak. Régebben ("az én időmben", a 80'-as és 90'-es években) talán egy kicsit gátlásosabbak, frusztráltabbak voltak az átlagnál, mert nehezebben találtak maguknak megfelelő magasságú (ez akkor azt jelentette, hogy MAGASABB !) párt. Mára azonban a "fura párok" (úgy értem, az egymástól jelentősen eltérő alkattal rendelkező párosok) általános megítélése jelentősen rugalmasabbá vált (...valószínűleg már csak én - a "vén csont" - ragaszkodom az állatvilágból származó előítélethez, mely szerint magabiztosabb lehet egy férfi, ha a "NŐ" alacsonyabb, kisebb súlyú és úgy általában gyengébb is...).
Tehát "szabad a pálya", ha külsőre és belsőre is "bejöttök egymásnak", akkor nem kell olyan szigorúan venni az első három dimenzió paramétereit...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!