Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor kell elkezdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell elkezdeni?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, és még nem volt barátnőm. Késésben vagyok, vagy elég ha egyetemen kezdek csajozni?

Egyébként okos (134-es IQ, 4,5 átlag ^^), vicces, de csúnya srác vagyok

2009. máj. 29. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen, hogy mikor KELL elkezdeni. Mikor jön egy csaj, aki igazán megtetszik, akkor lépj. Én 16/L vagyok, még nem volt pasim, pedig szép vagyok (ez nem ego.:)). Sztem nem ciki, ha nem csajozol még. Bátyám 18 éves lesz pár hét múlva, és még ő sem csajozik.:D
2009. máj. 29. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
sztem még ráérsz...:):)nem kell elkapkodni....még fiatal vagy...úgyis érezni fogod,h mikor van itt az ideje..:):)
2009. máj. 29. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem is vagy csúnya csak kevés az önbizalmad,emiatt a csúnya lányok társaságát fogod keresni holott lehet kaphatnál szép csajt is ha megpróbálnád.Szerintem te már szeretnél csajozni csak még nem megy.Valószínű az egyetemen lesznek csinos csajok és tudsz ismerkedni,addig gyűjtsed a bátorságot.Sok sikert!
2009. máj. 29. 17:09
 4/4 werte ***** válasza:

138as IQ-val 19 éves koromig "húztam", igaz a sport miatt időm sem lett volna rá-aztán belehúztam és tessék! Nem maradsz le semmiről. S íratlan alapszabály, ha a körülötted lévők valamivel előrébb járnak magadat okolod! Ismerős!

Elhiheted, még KVAZIMÓDÓNAK is sikerült szerelmet találnia. Miért pont neked ne sikerülne?:D Türelem...;) 27/F

2009. máj. 29. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!