Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tóth Ágo kérdése:

Szerintetek mennyire zavar egy pasit, ha a nőnek megereszkedett a melle?

Figyelt kérdés
Elvált gyermekes nő vagyok, és van egy szép harmonikus, kezdődő kapcsolatom. Még nem került sor intimitásra, de nagyon félek hogy mit fog szólni a nwm től nagy, kicsit lógós mellemhez. Vajon elveszíthetem ez miatt? Egyébként szép, ápolt nő vagyok.
2012. jan. 26. 21:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ennyien így látjátok...Nagyon szeretem őt, de valóban, ha ez miatt hagy el, akkor semmit sem ér a szerelme... :) Köszönöm nektek
2012. jan. 27. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Válás után attól rettegtem, hogy "így" már senkinek sem fogok kelleni. Finom, kedves, odaaadó társra találtam, aki elfogad minden gyengeségemmel együtt! Sok sikert kívánok neked is! légy büszke magadra, rengeteg értéked is van! Ezekre koncentrálj, és viselkedj természetesen, mint ha nem zavarna egy ilyen apróság! Nem lesz semmi probléma belőle! :) Sok boldogságot!
2012. jan. 27. 12:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is :)
2012. jan. 28. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha téged zavar azt fogja észrevenni, és az fogja zavarni hogy feszült vagy miatta.
2012. febr. 9. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!