Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tóth Ágo kérdése:
Szerintetek mennyire zavar egy pasit, ha a nőnek megereszkedett a melle?
Figyelt kérdés
Elvált gyermekes nő vagyok, és van egy szép harmonikus, kezdődő kapcsolatom. Még nem került sor intimitásra, de nagyon félek hogy mit fog szólni a nwm től nagy, kicsit lógós mellemhez. Vajon elveszíthetem ez miatt? Egyébként szép, ápolt nő vagyok.2012. jan. 26. 21:23
1/14 anonim válasza:
A szerelem vak! Minden más esetben zavarhat.
2/14 anonim válasza:
nem fog kirohanni az ágyadból :)
3/14 anonim válasza:
ne azzal kezd a szexet, hogy ledobod a melltartót, utána meg már mindegy lesz
4/14 anonim válasza:
Ha a leendő párodat megfogtad valamivel,akkor nem fogja érdekelni hogy neked már kicsit megereszkedtek a melleid nyugi :) Van már gyereked is..nem vagytok gyerekes tinik. EGYÁLTALÁN NEM FOGJA ZAVARNI, És legyen önbizalmad! Sok boldogságot nektek! :)
5/14 Nazira válasza:
Ne aggódj annyit hisz tudja ,h van gyermeked és azért szokták tudni az mivel is jár. Nem hiszem ,h elszaladna mert nem feszesen álló cicijeid vannak.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, nagyon sokat segítettetek, mert engem sajnos nagyon zavar... De most kicsit több lett az önbizalmam :)
2012. jan. 26. 21:32
8/14 anonim válasza:
Mivelhogy tudja hogy gyereked van, és gondolom nem hülye, akkor tudja hogy ez is benne van a pakliba. Amúgy meg ha emiatt veszíted el, akkor ne bánd hogy elveszíted. Úgyis lesz olyan akit nem a melleid alakja fog befolyásolni hogy veled van e vagy sem.
9/14 _BlackKing_ válasza:
ha szeret téged elfogad olyannak amien vagy!!:-)
10/14 anonim válasza:
Nem fogja zavarni, ha egyébként vonzónak tart. Ez normális pasasnál nem lehet döntő érv, hisz tudja, hogy a test folyton változik(és valószínűleg ő sem egy Adonisz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!