Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi és milyen hosszú kínos csend fér bele egy első randin? Mondjuk egy pár órás beszélgetésnél.
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 14:05
11/11 anonim válasza:
Szerintem belefér több is, én úgy oldanám meg,hogy várj egy kicsit, megyek Wc-re. Ezzel ki lehet húzatni akár 10 percre is,hogy ne kelljen vele beszélgetni. És az sem rossz,ha bedobom az éhes vagyok szitut, és elmegyek venni valami kaját, addig nyugodtam maradhat ott, nem baj az ,ha nem jön veled. Addig sem kell szóval tartani. Ezzel megincsak lehet nyerni egy jó 10 percet. Így már akár 20 ig is kimegy. Ha még ottlesz, akkor meg biztosra veheted,hogy bírja a fejedet a lány. Innettől már adódik is a kérdés, hogy hogy telt az utóbbi 20 perced, mi jót csináltál, mesélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!