Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki akivel nem történt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki akivel nem történt semmi, csak szeretted volna. Hosszú-hosszú ideje nem bírod kiverni a fejedből. Ismerős?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 20:45
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
folyton eszedbe jut, hogy mi lehet vele...
2012. jan. 1. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
De még mennyire... :/
 3/11 szamóca.. ***** válasza:
igen. de most komolyan ennyi a kérdés?
 4/11 A kérdező kommentje:

kérdezhetném, hogy mit kellene tenni ez ellen, de mivel olvasom az oldalt körülbelül sejtem milyen válaszok jönnének

idegesítő, hogy nem bírok szabadulni tőle, pedig ha úgy vesszük nem is ismerem... karácsonykor, szilveszterkor, ünnepekkor, hétvégén, vizsgaidőszakban, szorgalmi időszakban mindig felvetődik bennem a kérdés, hogy vajon mit csinálhat? mi lehet vele? jól-rosszul van-e? boldog-e?

értelmetlen kérdés, de akkor is...

2012. jan. 1. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen helyzetben vagyok,lassan 3éve...Borzalmas.

20l

2012. jan. 1. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:

ismerős érzés,nyáron szerettem volna összejönni a lánnyal,mivel nem voltam elég rámenős ezért semmi nem lett belőle.

19/F

2012. jan. 1. 20:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen :/
2012. jan. 1. 21:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Én kb. másfél-két hónapja találkoztam egy lánnyal a vonaton hazafelé. Jót beszélgettünk, de zaj volt, és nem értettem a vezetéknevét, így azóta semmilyen közösségi oldalon nem tudom megkeresni.

Szóval tudom a keresztnevét, meg hogy nagyon bejött... és nem találom :)

2012. jan. 1. 21:14
 9/11 anonim válasza:

Nekem is. 3 éve tart, de én néha látom is. Elég rossz érzés, hogy nem lehet az enyém.

30N

2012. jan. 1. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Ismerős. 5 éve nem bírom kiverni a fejemből, minden nap eszembe jut, de azóta volt már pár barátnőm, egyik sem tartott olyan sokáig (max. egy év). Már nem vagyok belé szerelmes, de nagyon hiányzik és szeretném látni és beszélni vele, de valahogy mindig leteszek arról, hogy megkeressem. (Valaha jóban is voltunk, csak elég csúnya vége lett mindkettőnk hibájából)

21/F

2012. jan. 1. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!