Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha még nem volt kapcsolatom?
18 éves vagyok, és hát, eddig még sosem sikerült összejönnöm senkivel. Elég kellemetlenül érzem magam miatta, néha totál elveszi az önbizalmam.
Vajon tényleg ciki?
Köszi! :)
18/L
Nekem 20 évesen lett először barátom,akivel még mindig együtt vagyunk.Néha nem egyszerű olyan fiút találni,akivel jól összepasszoltok,de majd te is találsz valakit szerintem.Csak elég nyitottnak kell lenned a világ és az emberek felé.Szóval szerintem nem ciki.Érezd jól magad a bőrödben,azt észreveszik az emberek általában.
22L
Nem ciki, de ha pesti vagy szívesen ismerkedek veled, csak dobj egy privit :D
20/F
Köszi mindenkinek! :)
Utolsónak: Sajnos nem vagyok pesti. :(
nem ciki csak sz@r, a magány néha felemészt, már egyre hardcore-abb a képzelőerőm, mintha egyre jobban oda tudnék képzelni egy lányt az ölembe:P
f18
"Nekem sem volt még rajtam kívülálló okok miatt.... 17/F."
Olyan nincs. Ha nem vagy egy tipikus macsó, attól még nézhetsz ki ízlésesen, lehetsz kedves, humoros, jó beszélgetőpartner és az önbizalom is fejleszthető. Persze könnyebb lezárni annyival, hogy nem te tehetsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!