Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki, ha még nem volt kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha még nem volt kapcsolatom?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és hát, eddig még sosem sikerült összejönnöm senkivel. Elég kellemetlenül érzem magam miatta, néha totál elveszi az önbizalmam.

Vajon tényleg ciki?

Köszi! :)

18/L

2012. jan. 24. 21:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még rajtam kívülálló okok miatt.... 17/F. Konkrétan nem nézek ki jól, ezért önbizalmam sincs. :D
2012. jan. 24. 21:02
 2/20 anonim ***** válasza:
nem az
2012. jan. 24. 21:02
 3/20 anonim ***** válasza:
nem gáz az legalább nem vagy K betűs majd jobban fog becsülni egy pasi ...! am jól nézel ki ?
2012. jan. 24. 21:03
 4/20 Tojásrántotta ***** válasza:
KÉPET!KÉPET! Képet a népnek. :D
2012. jan. 24. 21:04
 5/20 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :)

A külsőmmel nincs gond, a környezetem szépnek tart. :)

2012. jan. 24. 21:05
 6/20 A kérdező kommentje:
Hááááát, őőőő..nem szeretnék képet kitenni ide....
2012. jan. 24. 21:07
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem
2012. jan. 24. 21:09
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem ciki, de ha te annak érzed, akkor az.

Nekem sem volt még kapcsolatom, pedig jó pár lánynak jöttem már be külsőre, tudom némelyiknél biztosra,másoknál csak sejtem.

Nálam is nagy az önbizalomhiány és önbecsülésem is jócskán lent van már, arról nem is beszélve, hogy én már nagyon szeretnék egy barátnőt, szóval van igényem rá, de valamiért nem jött össze eddig.

Nálad mi az oka? Nem találtál még olyan fiút, akit igazán tudnál szeretni vagy túl válogatós vagy és visszautasítottad őket?

Ha úgy gondolod, hogy szívesen barátkoznál velem vagy esetleg ismerkedni támad kedved írj nyugodtan, nem haraptam még le senki fejét, aki írt nekem privát üzit. :D

22/F

2012. jan. 24. 21:26
 9/20 A kérdező kommentje:

Válogatósnak nem nevezném magam, mindössze van egy mérce, amit el kell azért érni. Nem a leghelyesebb "minden csaj álma" pasik jönnek be egyébként.

Sokat csalódtam, így elég bizalmatlan vagyok.

A külsőm oké, az önbizalomhiányom nem ebből fakad.

22/F merrefelé laksz?

(Megtennéd, h inkább írsz Te? :)

2012. jan. 24. 21:31
 10/20 anonim ***** válasza:

Ciki-e? Addig egyáltalán nem amíg Te magad nem érzed annak. Nekem sem volt még soha barátnőm, persze csak magamat okolhatom, amiért önbizalom hiányos vagyok. De ennek ellenére nem érzem cikinek. Hogy más mit gondol erről, hidegen hagy :)

21/f

2012. jan. 24. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!