Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őszinte véleményt várok! A lenti leírás alapján lenne esélyem nálatok?
Egy 22 éves, alacsony, vékony, rövid, barna hajú, zöld szemű fiú vagyok külsőre. Jellemre általában nagy tömegben vagy ismeretlen emberek előtt csendes, visszahúzódó, gátlásos vagyok. De haverok között humoros, jó kedvű, mosolygós figura vagyok, viszont ha szükséges tudok komoly is lenni és lehet rám számítani ha tudok segítek az ismerőseimnek. Értelmes, nyitott gondolkodású, sokat olvasó fiú vagyok és szívesen beszélgetek másokkal is akármiről.
Fiú létemre érzelmes típus vagyok, de ezt nem szoktam kimutatni csak annak a lánynak, akit igazán szeretek. Inkább odabújós, szeretgetős, puszilgatós, ölelgetős vagyok. Tudom ezt nem mindenki szereti, hallottam már ilyet is, de azért érdekelne, hogy ezek alapján mennyi esélyem lenne nálatok. :)
Hát, nekem nagyon nem jönnél be, olyan kis szerencsétlen, semmilyen vagy, aki csak a haverjaival képes röhögni, de amúgy egy kis nulla. Se nem férfias, se nem határozott, se nem magas, olyan semmilyen. Semmit nem mozdít meg bennem.
Érzelmes férfiak elég sokan vannak, akik emellett férfiasak is és jóképűek.
Bocs, nem akarlak megsérteni, de totál esélytelen vagy a legtöbb lánynál.
Persze egy belinkelt kép nem ártana, ilyen kérdéseknél eléggé vaktában repkednek a jelzők, nincs reális képünk rólad.
Az se mindegy, hogy egyetemista vagy-e vagy még az sem. Intelligenciával elég sokat lehet kompenzálni a külsődön és a férfiatlanságodon. Persze ez nem azt jelenti, hogy beülsz a sarokba és olvasol könyveket, az intelligenciát meg is kell mutatni.
21/L
ma 09:55
Ezt jó volt hallani egy lánytól végre valahára, pedig sajnos a többség észre sem veszi az alacsony pasikat.
Amúgy én is jobban szeretem az alacsony lányokat, inkább érzem magam mellettük erős, férfinak, mint egy magasabb, nagyobb súlyú lány mellett.
Én 165cm magas vagyok és 54kg, szóval szerintem jól összepasszolnánk, legalábbis magasság alapján mindenképp. :)
ma 10:41
Az egy dolog, hogy egy pasival már megjártad, de nincs két egyforma ember, ha az alapján ítélsz el minden érzelgős pasit, mert egy valakivel megjártad, akkor nem jó úton jársz.
Azzal egyetértek, hogy rám férne még 10 kiló, de nem tudok hízni, ilyen alkatom van. Esetleg a kondizás segíthetne felszedni pár kilót, de úgy hallottam a hozzám hasonló típusú embereknek a legnehezebb tömegnövelni. Viszont nem tartom kizártnak, hogy eljárjak egy naptól kezdve rendszeresen edzeni majd.
ma 11:17
Semmi gond. Kértem is, hogy őszinte véleményeket várok.
Egyébként egyet is értek veled nagy részt, én is tisztában vagyok melyek lehetnének előnyösebb tulajdonságok egy férfi esetében, ennek ellenére azt te is beláthatod, hogy vannak olyan tulajdonságok, amiken az ember nem tud változtatni: például a múltat, a gyerekkori sérelmeket, amik nagyban hozzájárultak a jellemének kialakulásához.
Alapvetően meghatározza az embert a család, a környezet ahol felnő például. Azt ugye nem választhatja meg az ember hová és kikhez születik, hogy milyen példát lát otthon a szülőktől, milyen iskolába, közösségbe kerül, mennyi sérelmet szerez a felnőtté válás rögös útján.
Ezt lehetne hosszasan folytatni, de inkább nem tartanék most is nagy előadást, mindenkinek meg van a maga véleménye, gondolata a világ dolgairól, ahogy nekem is, legyen ennyi elég.
Annyit mondhatok még, nem adom fel, küzdeni fogok az álmaimért, céljaimért, akármilyen nehéz is az élet és egyben küzdök magammal is minden nap, hogy jobb emberré válhassak, akire egy nap majd egy csodálatos nő felnézhet és akit gyermekei apjának nevezhet. :)
látom tele vagy sérelmekkel, ez nem valami jó előjel
meg a családoddal, múltaddal sem vagy valami elégedett
jobb emberré akarsz válni, küzdesz magaddal, ami marha jól hangzó szlogen, de valójában inkább az önmarcangolást takarja szerintem
még annyit, hogy egy nő nem attól lesz veled, mert jó emberré fejleszted magad és felkészülsz erőt megfeszítve az apaságra
egy nő csak meglát és megismer, megszeret, akár tetszel magadnak, akár nem, akármilyen lehetsz, ha beüt a szerelem
ez tapasztalat
nem kell izzadságszagúan küzdeni, gyötörni a lelkedet, megbánni, amiről nem tehetsz, a családodat szégyellni
sérelmek mindenkit érnek, de aki csak ezekre tud gondolni, rátelepszenek, az csúnya torzuláson mehet át
vigyázz magadra
ma 01:14
már megbékéltem a múltammal, a jövő érdekel és a jelen, de ennek ellenére fontosnak gondoltam leírni, hogy miért is vagyok ennyire félénk és kicsit szorongó emberek között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!