Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagy korkülömbség a hat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xy35 kérdése:

Túl nagy korkülömbség a hat év 16L és 22F között?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem az,de várjatok még két évet..:)
2012. jan. 23. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
hát ha feltetted ezt a kérdést, szerinted az vagy legalábbis kételyeid vannak...mindenesetre neked kell eldöntened mennyire zavar.
2012. jan. 23. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem nagy... egy próbát meg ér (:
2012. jan. 23. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
még nagyon a kamaszkor elején vagy, úgy hogy még igen. majd 2-3 év múlva nem lesz gond
2012. jan. 23. 16:58
 5/9 PT-Daniel ***** válasza:

Legjobb baratom is igy volt.

Cikiztem is nagyon erte, öt is es a lanyt is. Mig vegül a lany sarkara allt es (persze szebb szavakkal, de vegeredmenyben) elküldött a busba, hogy alljak mar le ezzel es mar reg nem vicces.

Hozza kell mondani, hogy nem eppen egy nagyszaju csajszirol van szo es annak ellenere, hogy minden batorsagat összeszedte, remegett az idegessegtöl, miközben mondta nekem a magaet.

Annyit valaszoltam neki: "Tudod, ezt nagyon eretten kezelted! Bocsasd meg gyerekes viselkedesemet!" Soha többe nem hoztam ezt szoba es azota tök joban vagyunk vele.

Ez (ha jol szamolom), több mint 5 eve volt es azota is boldogak együtt.

Szoval hajra!

De keszülj fel, hogy a barati körben nem mindenki fogja ezt egyböl toleralni.

2012. jan. 23. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát én is hasonló korban vagyok de el nem tudom képzelni mi a f@szomról tudnék beszélgetni egy 16 éves lánnyal... de most komolyan!
2012. jan. 23. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy ismerősömék között 7 év a korkülönbség,a lány 21,a pasi 28,és együtt vannak már lassan 5 éve,és úgy néz ki,még nagyon sokáig együtt is lesznek!

Nem tudhatjuk,h milyenek vagytok,van,aki 22 évesen még nagyon "gyerek",és van a 16 évesek között is komolyabb gondolkodású. Ha titeket nem zavar,nem kell a kívülállók véleményével foglalkozni!:)

2012. jan. 23. 17:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat :) igazából véleményem szerint alaphelyzetben sok a 6 év...de itt kicsit más a helyzet :) és ha csak olyan "komoly" 16 éveskéről van szó aki a gyakori kérdések válaszaira szorul akkor a válasz egyértelműen az, hogy igen nálad kislány még sok a 6 év :) a kérdés nem igazán komoly csak kipróbáltam milyen is ez a gyakorikérdés.hu :) de kösz a válaszokat... az aki azt írta nem tudja mi a F*szt tudna beszélni egy 16 évessel.. hát.. lehet h ez fordítva volna igaz a hölgy részére;)
2012. jan. 25. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit nagy, de ez a felek érettségétől is függ.
2012. jan. 25. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!