Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért erőltetik a szüleim a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőltetik a szüleim a randizást?

Figyelt kérdés
22 éves pasi vagyok, igazi béna lúzer :D soha nem volt barátnőm, elfogadtam, hogy nem is lesz, azonban a szüleim mindig kérdezgetik, hogy mikor lesz már valakim, pedig ők is pontosan tudják, hogy soha. Olyan érzés mintha csak szivatni akarnának, meg élvezik, hogy kinevethetnek. Miért csinálhatják ezt, van valakinek hasonló tapasztalata?

2012. jan. 21. 00:02
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen vagyok,csak lány.Félek a pasiktól.Ez van.De attól még nem adom fel,szeretnék párt,csak így elég nehéz:)Ráadásul nekem még csak nem is kell kezdeményeznem(elvileg,HAHAHA),mégis képes vagyok olyan szinten hülyét csinálni magamból,hogyha még tetszek is valakinek,az is elfordul tőlem:)Az én szüleim is cseszegetnek,de csak jót akarnak,hát ez van.De néha fáj látni,hogy aggódnak miattam.22l
2012. jan. 21. 11:38
 32/32 anonim ***** válasza:

hihetetlen hogy lányok is vannak ilyen helyzetben:D

Én 18 éves vagyok randiztam pár párszor (bombázóval is), volt csók részegen xD De a barátnő még egy álom egyenlőre. Kezdeményezés csak akkor megy ha biztosra tudom hogy bejövök az adott lánynak:/ ez van. Külső Igények az átlagtól kisebbek nekem, belsők meg olyan átlagosak.

SOOOOOSE ADOM FEL!!!! Olvass Pszicho könyveket! Segítenek, ha tisztában vagy tudatalattid végtelen erejével minden álmodat valóra tudod váltani! :)

Uncsiaim is ilyenek, vmelyik feladta, valamelyik nem, de elnyomja magában ő is a magányt:/ Mondjuk azzal én se tudok mit kezdeni de ilyenkor mindig gyúrok, az jobb kedvre derít, vagy bűvölöm a kígyót:D

2012. jan. 21. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!