Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőltetik a szüleim a randizást?
A 16-os válaszolótól kérdezném, hogy miért vélekedik így? Mi vezetett idáig? Nagyon kíváncsi lennék rá, akár privátban is. Kedves Kérdező! Ha Te tényleg ezt akarod, akkor viszont legyél boldog, mert elérted, amit akartál, hogy nincs párod. Magyarán nem vagy se lúzer, se béna, hanem ELÉRTED A CÉLOD. Az, hogy mások erről mit mondanak, miért érdekel?! Ha szerinted az a helyén való, hogy egyedül öregedj meg, akkor miért érzed magad lúzernek? Akkor tessék emelt fővel viselni ezt a helyzetet, és mosolyogni. Mert az történik, amit te akarsz. :)
(Remélem, azért érzed ebben az iróniát, mert te elfogadtad, hogy soha nem lesz barátnőd, de azért lelúzerezed magad. Szóval akkor most lúzer vagy, vagy boldog?)
16-os vagyok
Azért gondolkozom így, mert nem tartom magam annyira jónak, hogy bejönnék valakinek is.
Gimiben sokat piszkáltak azzal hogy csúnya vagyok meg nyomorék. Aztán elfogadtam.
Más srácokat szeretnek a lányok, odamennek hozzájuk, kezdeményeznek, jópofiznak velük, velem meg nem. Sztem inkább viszolyoghatnak tőlem. Ha elkezdenék így próbálkozni télleg csak magamat járatnám le. Csak próbálom kitalálni, hogy mit gondolhatna rólam és csak arra tudok tippelni, hogy nyomoréknak néz és hogy egyáltalán mit képzelek magamról hogy én nála bejöhetnék. Nem próbálkoztam még, de a volt sulimban elég erősen ezt éreztem a környezetemben levő lányoktól is. Most nincs már annyi lány az új sulimban, de annyi van, hogy éppen teljesen elfelejteni ne tudjam a témát. Meg a városban is elég kellemetlen még amikor együtt utazom másokkal és sok lány tetszik.
De nem tartom elképzelhetőnek, hogy én egy lánynak valaha is tetszeni tudnék
Nem olvastam minden hozzászólást végig.
A véleményem az, hogy vagy meleg vagy és még magadnak se igazán mered bevallani, vagy csak elfogadni nem tudod.
A másik eshetőség meg az, hogy nincs benned küzdési szellem, gyenge vagy és nem is akarsz az ellen harcolni, amiről azt gondolod, hogy a sorsod. Nem értem miért ne lehetne barátnőd? Miért gondolod, hogy neked egyedül kellene megöregedned? Mindenkinek kijár a boldogság csak azért meg is kell küzdeni! Ha mondjuk eljárnál edzeni - ahogy azt itt írta valaki- megnőne az önbizalmad, újabb célkitűzéseid lennének, amik között valószínűleg előbb utóbb ott lenne xy hölgy meghódítása is. Szerintem butaság lenne ilyen fiatalon beletörődni ilyesmibe! Az pedig, hogy elfojtod a szexuális vágyaidat megint egy sor újabb kérdést vet fel, azon túl, hogy nem egészséges. Lehet túl sok filmet nézek, de az ilyen emberek tudnak később a legveszélyesebbek lenni (önmagukra és másokra nézve is), a sok elfojtott vággyal, felgyülemlett feszültséggel és keserűséggel.
De ha tényleg csak választ szeretnél a kérdésedre én azt javasolnám kamuzd azt, hogy meleg vagy. Feltéve, hogy van szíved ilyet hazudni a szüleidnek és viselni is hajlandó vagy a következményeit...
Én a meleg dolgot nem tenném. Azzal csak még nagyobb fájdalmat okozol nekik sztem.
De az edzéssel mi a baj? Én sem azért járok kondizni, hogy jó pasi legyek, mert úgyse leszek az. Csak magam miatt edzek. Csinálhatnád te is. Legalább nem vagy otthon és van valami célod meg hobbid is egyben
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!